El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos reprèn la relació amb Edmundo després de la polèmica
  • CA

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet van trencar la relació fa un parell d’anys, però mai no s’havia parlat tant com fins ara. Que l’humorista xilè l’hagi criticat a Secret Story no ajuda a què el tema desaparegui de la primera plana informativa. De fet, ha donat ales al xòfer de la periodista per concedir una entrevista en la que deixa molt malament a l’ex de la seva cap. Va sobtar molt que la neta de María Teresa, Alejandra Rubio, fos tan tendra amb Edmundo a plató. Ara s’ha filtrat què li va semblar a la matriarca i la reacció ha sorprès molt. Pepe del Real ha explicat a El Programa de Ana Rosa que fonts properes a la periodista li asseguren que allò va suposar un punt d’inflexió: “Li va agradar molt el retrobament de la neta amb Edmundo. Li va semblar un moment molt tendre i li va agradar la reacció pura d’Alejandra i l’ambient que va reflectir el que van viure durant els sis anys de relació”.

De fet, allò li va donar ales per enviar un missatge a Edmundo i han reprès la relació a través de missatges de Whatsapp: “Ella no tanca la porta a una possible conversació seriosa amb ell si la truca. Vol mantenir una relació cordial i acabar amb tot el que va passar entre ells i és per això que han fet les paus mínimament. Ella sempre ho ha intentat i ara la pilota la té l’Edmundo. Si ara ell considera que ha arribat el moment de tenir aquesta conversa que mai no va existir, potser Teresa estaria disposada”.

Edmundo Arrocet insisteix en què ell té raó davant dels reporters d’Europa Press

Un reporter d’Europa Press ha perseguit a Edmundo, que s’ha limitat a deixar clar que segueix mantenint que María Teresa ha mentit en assegurar que la va deixar per Whatsapp. Ara bé, també destaca que no mostrarà la prova que té perquè demostraria que Teresa menteix i que no vol “més polèmiques”. Tenint en compte això, sobta molt la informació del periodista Pepe del Real. En què quedem? Que han tornat a parlar i les coses estan millors o que Edmundo segueix sense ganes de reconciliar-se? Sigui com sigui, queda clar que aquest punt de la ruptura és un dels que encara els separen.

Les informacions són contràries i cap dels dos protagonistes ha parlat públicament sobre aquesta presumpta reconciliació. De fet, ni tan sols s’han confirmat que sigui realment això o si queda en una simple aproximació de postures. Les coses van acabar molt malament entre ells i caldrà esperar per veure si aconsegueixen deixar totes les diferències de banda o si poden deixar tot enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa