El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Edmundo Arrocet, amb una amant catalana: “Va ser infidel a María Teresa Campos”
  • CA

María Teresa Campos ha estat protagonista de notícies escandaloses aquests últims dies. Des de Sálvame han engegat una campanya en contra seva des que van donar veu a la neboda de Bigote Arrocet, que assegurava que el seu tiet va trencar amb la periodista perquè li donaven atacs d’histèria. Teresa, molt enfadada, va concedir una entrevista al Deluxe en la qual va evidenciar el seu malestar amb la cadena. Va negar-ho tot i va carregar contra el programa per donar una mala imatge d’ella.

La conversa amb Jorge Javier Vázquez no va ser gens agradable, però ho podria haver estat encara més si haguessin sortit a la llum abans les últimes declaracions de Marta de Pablo. L’exhostessa de l’Un, dos, tres va presentar-se a Sálvame fa uns mesos com una antiga parella d’Edmundo. Va negar que aquest hagués estat infidel a María Teresa Campos amb ella, però ara canvia radicalment la versió en una entrevista a la revista Pronto.

Marta de Pablo revela que Edmundo va ser infidel a María Teresa / Pronto

La catalana es retracta i ara diu que va mentir per protegir Edmundo: “Sí que li va ser infidel a María Teresa. Li va ser infidel amb mi i ho dic ara perquè no ha complert cap de les promeses que em va fer”. Afirma que van estar junts durant un any i mig: “Vam començar poc després que morís la seva dona. I el segon cop que ho vam fer, ell ja estava amb María Teresa. Fins i tot ens vam veure a Xile mentre sortia amb ella. És un encant, la veritat. És molt fàcil enamorar-se d’ell… Crec que estima a María Teresa, però que no està enamorat d’ella”.

Unes declaracions explosives que poden fer molt de mal a la mítica periodista, que veuria confirmada la seva sospita que Edmundo li va ser infidel mentre sortien junts. Ara té ella el torn de paraula, així que caldrà veure com reacciona a aquest nou disgust”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa