El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, amb problemes econòmics?
  • CA

María Teresa Campos protagonitza avui totes les portades. El seu enfrontament amb Jorge Javier Vázquez encara deixa cua, el que fa que molts es preguntin com és que va acceptar la invitació al Deluxe. Sembla que Lecturas podria tenir resposta: diuen que Telecinco li va pagar 70.000 € per l’entrevista, una xifra elevadíssima que necessita més que mai. Per què? En tenir acumulat, pressumptament, un deute de 700.000 € amb Hisenda. Una informació que ella nega.

María Teresa Campos, desesperada pels deutes 'Lecturas'

Lecturas

Diuen que la mítica presentadora està vivint el seu pitjor moment professional, personal i també econòmic. La revista hauria obtingut proves del declivi de María Teresa, que necessitaria guanyar diners amb urgència. Assetjada pels impagaments, estaria “desesperada“: “Té una gran falta d’efectiu amb el qual pagar les despeses del dia a dia”.

Asseguren que es veu obligada a concedir entrevistes a contracor perquè necessita cash amb urgència. Recordem que l’ajuntament de Las Rozas va embargar preventivament el seu xalet el passat mes de febrer perquè devia 9.500 € d’impostos municipals. Però aquest no seria l’únic deute que té segons la revista.

Està intentant vendre la casa de Las Rozas des del 2017, però encara cap comprador s’ha interessat realment per ella. El problema? Les elevadíssimes despeses que comporta. De fet, afirmen que només mantenir la piscina interior costa 10.000 € al mes. 

María Teresa Campos a 'Sálvame' Telecinco

Telecinco

El 2017 va vendre un àtic a Pozuelo per un milió i mig d’euros i a finals de l’any passat va vendre una altra finca que tenia a Màlaga. Tot, per poder tenir una mica de liquiditat i no morir ofegada en deutes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa