María Teresa Campos es menja l’orgull i s’enfonsa a ‘Sálvame’: “Ploro cada dia”

Telecinco ho ha aconseguit: María Teresa Campos ha accedit a concedir una entrevista a ‘Sábado Deluxe’. Era l’entrevista més esperada, la primera a televisió després de la mediàtica ruptura amb Edmundo Arrocet. La deuen haver convençut amb un xec en blanc, perquè semblava completament impossible que la presentadora tornés a un plató en el qual tant de mal li han fet. El seu objectiu? Donar la seva versió i que la deixin en pau: “He volgut parlar aquí i amb tu, Jorge Javier, perquè vull demanar tranquil·litat. Vull demanar als reporters que em persegueixen que es tranquil·litzin. Reconec molt la seva feina, però arriba un moment que això es converteix en assetjament i vull deixar ben clar que m’està fent mal a la salut. Només vull poder anar a comprar i poder sortir de casa sense que dos o tres cotxes em persegueixin. Vull que deixeu de preguntar-me cada dia i a totes hores sobre el tema, perquè em poso molt nerviosa i qualsevol dia em donarà algo“. 

“Ho he passat tan malament amb la ruptura que temia patir una depressió. Ho he passat molt malament. Em despertava pel matí i començava a plorar. He perdut l’home més esplèndid que he tingut a la meva vida. He perdut el meu company, amant, el meu amic”, reconeixia sense poder evitar les llàgrimes. Confessa que ho ha passat molt malament, però que això s’ha acabat: “Ara dubto si segueixo enamorada d’Edmundo”. 

Maria Teresa Campos, emocionada en pensar en Edmundo Arrocet  Telecinco

Maria Teresa Campos, emocionada en pensar en Edmundo Arrocet / Telecinco

Una conversa sincera que va fer les delícies dels teleespectadors, que tenien ganes de sentir-la. Ara bé, no tot va anar bé. I és que la presentadora no oblida el mal que li han fet des de ‘Sálvame’. Una mala relació que va sortir a relluir una mica després, quan el programa va emetre unes imatges que resumien tot el que s’ha dit sobre la ruptura de María Teresa i Bigote, el que l’enfurismava: “Primer de tot vull dir que estic molt indignada. He vingut a explicar les coses, no a què les expliquin altres. No sé a què ve això, perquè aquí han sortit coses que jo no comparteixo. Mentides!“.

Maria Teresa Campos a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

 Telecinco

I d’aquí a parlar del seu atur, que encara continua: “Llevar-me i no tenir res a fer ha estat molt dur…”. Una situació que espera que canviï aviat, el que suposaria la seva esperada tornada a televisió. 

Nou comentari