Pluja d’insults i retrets a María Teresa Campos: “Maleducada i impertinent”

María Teresa Campos va protagonitzar una entrevista molt tensa al Deluxe d’aquest dissabte. Impertinent i maleducada amb Jorge Javier Vázquez, la seva actitud ha fet parlar molts als col·laboradors del programa. En el programa d’aquest dilluns, de fet, l’han posat completament verda. Però les crítiques van començar ja diumenge, amb una María Patiño enfurismada a Socialité.

“Que a hores d’ara María Teresa Campos no sàpiga els continguts que genera la seva pròpia família… Dels quals després amortitzen quan els hi convé! Em sembla de molt poca generositat amb el públic i amb el seu amic, amb Jorge Javier. Em sembla que va ser molt maleducada i que va tenir una actitud molt capriciosa amb tot l’equip, el que sempre l’ha cuidat i respectat. El final de l’entrevista, quan va començar a insultar Jorge Javier dient-li que ningú no l’estima, va estar absolutament fora de lloc”, deia María Patiño visiblement alterada.

Assegura que va parlar amb ella quan va acabar el programa: “Li vaig dir que m’havia disgustat molt i ella no entenia per què m’enfadava… Vull pensar que rectificarà i demanarà perdó. Si no està preparada per anar a un plató i fer front a l’actualitat, doncs no vagis”.

María Patiño critica María Teresa Campos   Telecinco

María Patiño critica María Teresa Campos / Telecinco

I d’ella, als retrets de Mila Ximénez: “No entenc què t’ha passat, María Teresa. No comprenc que vinguis a fer un homenatge a Edmundo Arrocet després de saber tot el que t’ha fet, tot el que t’ha explicat i com vas acabar. Ni els 60 ni els 70 anys et poden treure la dignitat, encara que estiguis sola. Pots estar molt bé sola. No hauries de caure en el que has caigut, aplaudir un home que no té vergonya. No vas estar bé durant l’entrevista”.

María Teresa Campos, convidada al 'Deluxe'   Telecinco

Telecinco

Mila, que coneix molt bé María Teresa, reconeix que la va veure molt incòmoda i insegura: “Hauria de tenir més respecte cap a si mateixa”. 

 

Nou comentari