El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos sufoca Broncano en una conversa sobre sexe
  • CA

María Teresa Campos ha entrevistat David Broncano en el seu nou programa a Youtube, la que ha demostrat la bona sintonia que hi ha entre ambdós. La presentadora va deixar clar des del principi que segueix ‘La Resistencia’ i que la part en la qual parlen de sexe és la que més gràcia li fa: “L’altre dia em va interessar allò de la sexòloga que explicava com arribar al punt G. Va dir exactament el que havia de fer, el problema és que no vaig prendre notes i ho he oblidat”.

Davant d’aquesta primera intervenció picant, David Broncano reaccionava ràpidament: “Vols que et faci un dibuix? Quan vas cap amunt, hi ha un moment inicial en el qual dona gust i tens sensacions maques. Després hi ha un altre en el qual no t’agrada i després més a dalt dona un altre cop molt de gust”. María Teresa es mostrava exageradament interessada en el tema i no parava de fer-li preguntes al respecte, el que feia treure els colors del presentador.

María Teresa Campos i David Broncano, ballen a Youtube

“Tu ho controlaràs millor, però el que està a dins… És la part més interessant, li diré a la meva amiga Meli que parli sobre el clítoris. Perquè saps que passada una edat, el problema el teniu els homes perquè no us poseu. Nosaltres no necessitem pastilla ni res”, deixava anar la Campos sense vergonya. Una transparència que donava ales a Broncano per preguntar-li sobre la seva experiència: “Alguna vegada has tingut un problema amb la teva parella, que no funcionés?”. Ella s’avergonyia llavors i deia que no volia donar detalls: “Jo faria com que no me n’adono, perquè allò no és el més important… encara que sí que ho és”.

David Broncano es mostrava realment sorprès per la conversa i pel to de María Teresa, que acabava l’entrevista demanant-li un ball de reggaeton.  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa