El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos denuncia el discurs negacionista del seu ex: “Estic en contra de les estupideses”
  • CA

Edmundo Bigote Arrocet és en boca de tots des que confessés públicament fa un parell de dies que no vol vacunar-se. El xilè deixava clar que forma part del grup dels negacionistes de la Covid, el que no ha fet gens de gràcia als seus seguidors: “No em posaré la vacuna mai, les odio. No vull saber res de cap vacuna”. Sálvame ha volgut conèixer l’opinió de María Teresa Campos, amb qui va sortir durant més de cinc anys.

La presentadora s’ha mostrat molt contundent i indignada en una trucada de telèfon. Recordem que ella mateixa va rebre la primera dosi de la vacuna fa pocs dies: “Jo estic en contra de totes les estupideses, contra això sí que estic. Que no sigui d’aquests que surten al carrer a contagiar a tothom. Passo de tot el que digui aquesta persona perquè no tinc res a veure amb ell. Fa anys que no el veig i no en tinc ganes, així que deixeu-lo tranquil… Però és estrany que parli tenint en compte que mai no ho fa”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

María Teresa denunciava l’actitud de la seva exparella: “No ens fa falta que parli malament de les vacunes perquè no és bo per a nosaltres, per a tots els que estem vivint això. No és bo. I vosaltres, els mitjans de comunicació, heu d’animar a què la gent es vacuni perquè és un pas molt important”. Una presentadora crítica amb l’ex i conscienciada de la necessitat urgent de deixar aquesta pandèmia enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa