El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos amenaça: “Emprendré accions legals”
  • CA

Les revistes del cor d’aquesta setmana han tingut María Teresa Campos com a protagonista. El seu enfrontament amb Jorge Javier Vázquez encara deixa cua, però la novetat són els problemes amb Hisenda que han tret a la llum. Lecturas treia en portada que la mítica presentadora deuria 700.000 € a l’Agència Tributària, gairebé 10.000 d’impostos a l’Ajuntament i que encara hauria de fer front a dues hipoteques de més d’un milió d’euros cadascuna. Unes xifres escandaloses a les quals s’ha de sumar el costós manteniment de les seves cases… el que suposarien uns problemes econòmics molt importants.

 Tota aquesta informació, segons María Teresa, amaga part de veritat. Per tal d’aclarir-ho, ha emès un comunicat en el qual amenaça la revista d’emprendre accions legals contra ells: “S’ha publicat un article en el qual es fa referència a la meva persona. En aquest article s’aboquen informacions incompletes amb manifestacions que no són certes, com que la meva casa té dues hipoteques per un import de més d’un milió d’euros, vulnerant-se així el meu dret a l’honor i a la imatge”.

“Emeto el present comunicat per evitar que es produeixin majors perjudicis a la meva persona i/o que se’n derivin responsabilitats per a altres mitjans de comunicació, que en reproduir el contingut de l’article també podrien vulnerar els meus drets. Els informo que faig expressa reserva del dret a exercir les accions legals que puguin derivar-se d’aquests fets”, afegeix.

Telecinco

Poc després eren els col·laboradors de Sálvame els que donaven més informació. Jorge Javier, per exemple, assegurava que María Teresa li ha assegurat que tot el que s’ha dit són “falsedats“. Seria cert que la presentadora té un deute amb Hisenda, però ella afirma que l’ha recorregut. Belén Esteban afegia que ja no té hipoteques sobre la casa, el que també seria una informació falsa. Caldrà veure quina és la reacció de la revista a partir d’aquestes paraules. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa