María Teresa Campos, atacada per l’ex: agressiva, mentidera i endeutada

Bigote Arrocet ha carregat contra la periodista en una entrevista que evidencia que està molt enfadat amb ella

Edmundo Arrocet està decidit a deixar en molt mal lloc a María Teresa Campos. L’humorista xilè i la presentadora van tallar fa dos anys, un temps en el que ella -i especialment les seves filles Terelu i Carmen- han deixat verd a Edmundo a televisió. Ell s’havia mantingut en silenci fins ara, que ha entrat a concursar al reality de Telecinco Secret Story amb moltes ganes d’oferir la seva versió. L’han expulsat molt aviat, en part per culpa de les afirmacions masclistes que ha anat deixant caure. El primer que ha fet en sortir de la casa? Concedir una entrevista a Lecturas en la que revela més detalls de la seva relació amb María Teresa: “Ha dit mentides infames sobre mi. He estat callat durant dos anys i mig en els quals han dit barbaritats sobre mi”.

“S’ha mentit tant que han provocat que estigui enfadat. Em fa molt de mal haver arribat a aquesta situació. Penso molt sovint en les declaracions de Teresa en les que deia que jo l’havia deixat a través d’un missatge de Whatsapp… No és veritat! El dia que vaig deixar a Teresa, ella va fer uns gestos que no em van agradar. Mai no m’ha agradat l’agressivitat“, etziba.

I d’aquí, a intentar ficar merda entre María Teresa i les seves filles: “A Teresa no li agradava veure els programes en els que sortia la seva fila Terelu i jo tampoc no volia que els veiés. En el temps que vam estar junts, les filles gairebé no la visitaven. La persona que més venia a veure a Teresa era la seva neta Alejandra”. A més a més, Bigote ha tret a la llum que tots els rumors sobre la crisi financera de la periodista són certs: “Vaig prestar 50.000 € a María Teresa i no li demanaré que me’ls torni”, diu en un intent de quedar bé que aprofita per treure a la llum la necessitat econòmica de la Campos.

Una entrevista comprometedora que torna a col·locar a primera línia mediàtica a l’antiga parella, de la que s’està parlant més ara que en el moment en què van trencar. De moment María Teresa Campos no s’ha volgut pronunciar sobre cap de les declaracions incendiàries de Bigote, però les seves filles l’estan deixant verd en el seu nom. Ara caldrà veure si aquest últim atac és prou potent com per acabar de motivar a la periodista a parlar sobre l’ex.

Nou comentari