El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família de María Teresa Campos, preocupada per ella: “No surt de casa”
  • CA

María Teresa Campos no travessa el seu millor moment. La presentadora no té programa a televisió des de fa temps i ni tan sols li proposen ser tertuliana. Les seves filles han explicat que la icònica periodista no accepta la jubilació que se li ha imposat, el que fa que estigui enfadada amb si mateixa. A més a més, tampoc no ajuda veure la seva exparella a televisió… Dos anys després de la traumàtica separació d’Edmundo Bigote Arrocet, el còmic ha sorprès en convertir-se en concursant del nou reality de Telecinco. Ell, de fet, és el protagonista del càsting de Secret Story, que va començar amb un interrogatori a Arrocet precisament sobre la ruptura de María Teresa Campos. Fins ara només havia parlat ella, qui havia assegurat que no tenia ni idea que tenien problemes i que, de fet, Edmundo va deixar-la a través d’un missatge de Whatsapp. Això no parlava gaire bé d’ell, a qui s’ha deixat verd aquests últims mesos. Després d’un temps de silenci, Edmundo decidia compartir la seva versió per acabar amb les especulacions. La sorpresa va ser que va negar tot el que havia dit la seva ex al respecte. La va deixar de mentidera en directe i va negar que la deixés amb un missatge: “És tot mentida. Vaig parlar-ho amb ella aquella mateixa tarda i ella es va enfadar, per això no va voler venir a l’entrega del meu premi. Fa dos anys que es diuen coses de mi que no són certes i que em fan mal”. 

Aquestes paraules no haurien agradat gens a María Teresa, indignada per les mentides d’Edmundo i perquè segueixi aprofitant-se d’ella per fer diners. El Español ha parlat amb el seu entorn, que confirma que la presentadora està inquieta i preocupada. Els seus amics més pròxims i especialment les filles estan angoixades perquè aquest tema podria afectar en la seva salut: “Teresa és molt vulnerable i temen que les accions de Bigote li facin mal. La seva filla Carmen li ha suplicat que no agafi trucades i que no respongui missatges de periodistes del cor. María Teresa no vol sortir de casa ni veure a ningú. Li ha agafat por a tot, sobretot a les preguntes impertinents”.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, en un 'photocall' - Europa Press
María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, en un photocall / Europa Press

Amics de la presentadora asseguren que la veuen “trencada”, però no només per la reaparició de l’ex: “Allò és passat i ella ja no pensa en ell. El problema és que les seves filles s’han proposat estar molt a sobre d’ella aquestes pròximes setmanes. Saben que Teresa es va quedar descomposta amb les paraules del seu ex. Ella l’única cosa que vol ara és tancar la venda de la seva casa i deixar enrere aquella etapa tan fastigosa que tants maldecaps li va generar. No pot més. És molt sensible i últimament més. Ara està en un punt de la seva vida en el qual només vol companyia I estima, res de conflicte. A més a més, confia que a finals de mes li arribi alguna oferta de feina per poder gaudir d’un últim gran projecte”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 12, 2021 | 22:01
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 12, 2021 | 22:01
    El que faci tota aquests gentalla, als catalans ens importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa