María Pombo respon els insults: “No sabeu a qui voto”

María Pombo era notícia fa uns dies en anunciar que ha començat a fer-se unes proves mèdiques perquè sospita que podria tenir esclerosi múltiple com la seva mare. Avui, però, està al centre de la polèmica per un tema completament diferent: la seva ideologia política. Sempre s’ha manifestat obertament com a una persona de dretes, el que ha provocat que molts dels seus seguidors la cataloguin directament com a votant de VOX. Ha acudit a diverses manifestacions a favor de la unitat d’Espanya i el dia de la seva boda van fer sonar l’himne d’Espanya, alguns dels arguments dels detractors per sostenir aquesta teoria.

Doncs bé, tenint en compte aquest context, cal parlar de què ha passat. La iniciativa #blackouttuesday feia una crida als influencers a publicar un fons negre en suport a la campanya antiracista que s’ha generat als Estats Units arran de la mort de George Floyd. María Pombo s’hi va sumar i va compartir un dels discursos més famosos de Nelson Mandela, el que va donar ales a molts per acusar-la d’hipòcrita: “Com pots donar suport a un partit que pensa com pensa sobre els immigrants i després fer això? Quin postureig“. 

 L’allau de crítiques que ha rebut ha estat espectacular. Li han dit de tot, el que l’ha enfadat i l’ha fet esclatar. Ha publicat un comunicat a Instagram en el qual denuncia que perfils de Twitter “plens de ràbia” insisteixin en catalogar-la de votant de VOX: “Per tots aquells que tenen dubtes i creuen conèixer-me assumint la meva opinió o a qui voto. Que danyós és creure que es té la veritat absoluta i assumir coses sense conèixer només per ‘informació’ de Twitter. Mai no ha sortit de la meva boca la meva opinió cap a un partit polític. Que no us agradi que defensi el meu país i que d’allà assumiu vostra ‘veritat’ crec que no és problema meu, sinó vostre”. 

I afegeix: “Els que m’amenaceu amb les vostres paraules i després us manifesteu contra la violència, no teniu ni la menor idea de qui sóc jo, a qui voto i molt menys quins són els meus valors. Agafar informació de perfils de Twitter plens de ràbia que l’única cosa que volen és acumular RT o titulars sensacionalistes, que volen beneficiar-se en visites o números amb l’opinió d’altres, per jutjar algú com persona només té un nom i es diu incultura“. 

Maria Pombo estalla en un comunicat   Instagram

Maria Pombo estalla en un comunicat /  Instagram

Unes paraules molt dures davant milers de comentaris cruels i sagnants. 

Nou comentari