El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo se sincera: “Fa un any que em visita una psiquiatra”
  • CA

María Pombo, amb un milió i mig de seguidors a Instagram, és una de les influencers espanyoles amb més repercussió. La jove, de vint-i-sis anys, és imatge d’infinitat de marques i està immersa en molts projectes. Embarassada de set mesos, aquesta setmana ha concedit una entrevista en la qual parla sobre salut mental amb un altre youtuber molt conegut a Barcelona, Luc Loren. 

En aquesta conversa ha parlat sobre la malaltia que li han diagnosticat fa unes setmanes, l’esclerosi múltiple, i també sobre les visites periòdiques que fa amb la seva psiquiatra: “Fa un any que visito una psiquiatra, encara que fins ara m’està tractant com si fos psicòloga i no em recepta cap medicació. No vaig perquè no pari de plorar, sinó perquè és necessari cuidar la ment. Crec que era important per a mi seure amb algú extern, que no fos de la meva família, per explicar-li tot el que estic vivint”, relata.

Pombo ha explicat que va començar a anar-hi per culpa de l’assetjament mediàtic que viu: “Va haver-hi un moment, fa ara un any, que vaig començar a rebre molts comentaris negatius a Instagram. Em deien que la meva mare es mereixia tenir esclerosi, que em preparés perquè segur que a mi em passaria alguna cosa dolenta, que tant de bo morís… Coses molt i molt dures. Va ser Pablo, el meu marit, qui em va dir que no podia plorar per tot allò”.

Ha estat una sorpresa saber que María Pombo va a la psiquiatra: “Jo ho explico tot, però mai no havia dit això per por. No és una cosa de la qual t’hagis de sentir avergonyit, però tinc la sensació que no tinc dret a queixar-me. Em fa por que la gent pensi que no valoro tot el que tinc. El problema és que la gent té un estigma cap a la salut mental. Sento que estic en una posició de privilegi i que no puc queixar-me”.

María Pombo Youtube

 Youtube

Aquests últims mesos han estat complicats per a la influencer: “Han estat els millors mesos de la meva vida, amb el meu embaràs, però també els pitjors… Pateixo molta ansietat. El confinament va ser molt estressant perquè durant aquell període em vaig assabentar que estava embarassada i també que tenia esclerosi. Com gestiono que tinc aquesta malaltia? Ho intento fer amb molt de positivisme. La meva mare la pateix des de fa anys, així que sé com són els tractaments. Ara em centro en l’arribada del meu bebè, que és la raó per tirar endavant i no enfonsar-me”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa