María Pombo, mare del seu primer fill: “És indescriptible”

La 'influencer' i el seu marit, l'arquitecte Pablo Castellano, han publicat una foto del fill poques hores després del seu naixement

María Pombo i Pablo Castellano han donat la benvinguda aquest diumenge del seu primer fill, un nen a qui han anomenat Martín. La influencer i l’arquitecte han publicat la primera foto del bebè poques hores després, una imatge molt tendra en blanc i negre que han acompanyat de la primera sensació que han viscut: “Indescriptible. L’amor de la meva vida ha arribat avui a les 18 h”.

María Pombo presenta el seu primer fill, Martín / Instagram

Fonts de la revista ¡Hola! asseguren que ha estat un part natural i que mare i bebè es troben perfectament. El part estava previst per al 2 de gener, però finalment li haurien programat per aquest cap de setmana.

Pablo Castellano i María Pombo, a l’hospital poc abans de convertir-se en pares / Instagram

La influencer ha compartit els avanços del seu embaràs amb les seguidores des del principi, les que han omplert el matrimoni de missatges de felicitació. Moltes ja esperen que la jove expliqui tots els detalls del part en un vídeo a Instagram. De moment, però, continuen a l’hospital a l’espera de rebre l’alta i començar a gaudir del petit des de la seva nova casa.

Nou comentari