El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo explica el motiu de la seva absència: pateix mielitis
  • CA

María Pombo ha volgut obrir el seu cor i revelar als seus seguidors el motiu de la seva absència a les xarxes socials. Molt activa a Instagram, els fans de la influencer es començaven a preguntar què és el que li passava després de veure que havia deixat abonats els seus perfils socials. Passats els dies, la jove ha volgut explicar obertament què és el que està passant. En un vídeo de més de 8 minuts, María parla cara a cara als seus seguidors per a explicar-los que ha estat diagnosticada amb mielitis, una inflamació de la medul·la espinal.

“Hola, nois. Vinc a explicar-vos una mica per què he estat desapareguda. Ho faig, per descomptat, perquè vull i perquè crec que també mereixeu saber aquesta part de la meva vida, no només les coses bones. I també per donar moltíssimes gràcies a tota aquesta gent que m’escriviu diàriament dient-me que em trobeu a faltar, que què tal estic, perquè significa moltíssim per a mi. Encara que he estat desconnectada, us he estat llegint i m’ha fet molta il·lusió. Significa moltíssim per a mi”, començava relatant la influencer.

“Intentaré no enrotllar-me molt perquè em fa molt de mal el cap. He estat aquestes últimes setmanes anant a l’hospital perquè aquests últims 20 dies he estat sentint uns formiguejos bastant estranys en el meu cos. Com sabeu, la meva mare té esclerosi múltiple i en la meva família estem molt atents a aquesta mena de símptomes. Tot i que no és una malaltia hereditària, sí que va en els gens. Llavors tinc més probabilitats de tenir-la jo que una persona que no té antecedents”, explicava.

I afegia: “He estat anant a l’hospital. M’han estat fent proves: una ressonància cerebral, una ressonància medul·lar… Em van fer ahir una punció lumbar i per això em fa una mica més de mal el cap. Proves de sang… Moltíssimes proves per a tancar diagnòstic. En la ressonància es va veure que tenia mielitis, que qui no ho sàpiga és inflamació de medul·la. I bé, l’esclerosi múltiple sol començar per aquestes mielitis, per aquestes inflamacions de medul·la”.

Un diagnòstic que no estan complet de moment: “Com us he dit, no tinc el diagnòstic al 100%. Falten bastantes setmanes perquè fa menys de 24 hores m’estaven fent la punció lumbar. Com estic segura que enteneu, necessito uns dies una mica de desconnexió per a assimilar una mica això. Encara que em veieu una mica nerviosa, em sento tremendament afortunada que sigui això i no res més greu. Perquè quan em van començar a fer totes aquestes proves tenia por que fos més greu. És una malaltia que jo visc molt de prop a casa i m’estic una mica avançant al diagnòstic final”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA POMBO (@mariapombo) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa