El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo confirma que pateix esclerosi múltiple
  • CA

María Pombo ha viscut un confinament ple de sentiments contraposats. La proclamació de l’estat d’alarma coincidia amb la confirmació del seu embaràs, un “desig fet realitat” que arribava enmig d’una situació preocupant i caòtica. No podia sortir de casa, no li recomanaven acudir al ginecòleg per evitar un possible contagi i ni tan sols podia visitar a la família per anunciar la bona nova. Mentrestant havia d’acudir a l’hospital per un motiu completament diferent, ja que els resultats d’unes proves feien pensar que podria tenir esclerosi múltiple. La mare de la influencer pateix la malaltia des de fa uns anys, el que feia que la jove de 25 anys estigui una mica més familiaritzada amb el tema.

Aquest migdia ha anunciat que els resultats de les proves confirmen que té esclerosi: “Les proves no han anat com m’esperava quan era més positiva, encara que en veritat sí que m’ho esperava. Efectivament, tinc esclerosi múltiple i em començo a tractar la setmana vinent. Amb un tractament que és compatible amb el bebè, no li farà mal, i quan doni a llum ja veuran quin és el millor tractament. Quan estàs embarassada no hi ha tantes opcions, però quan pareixi ja buscarem més opcions millors per a mi. Vull dir-vos que estic molt positiva perquè tinc una raó molt gran per ser súper feliç. A vegades les il·lusions guanyen al pes de les pedres i la il·lusió que tenim Pablo i jo guanya a les pedres”. 

María Pombo confirma que està malalta / Instagram

Una mal notícia que no vol que esquitxi gens ni mica la felicitat d’estar embarassada: “Tinc nàusees i un mareig constant, això sí. Fins que no ho vius, no t’adones de com d’incòmode que és el primer trimestre d’embaràs. Però tot és per una bona causa. Estic de 12 setmanes i l’ecografia d’aquesta setmana és molt important, estic resant perquè em diguin que tot va bé. Estic desitjant que acabi aquest primer trimestre, que ha estat una barreja de sentiments massa forts per un període de temps molt curt”.

 Instagram

“Els tres primers mesos són estressant per com està el nadó, com et trobes tu, que a més a més t’assabentis que estàs embarassada en ple confinament… No em puc moure de casa, no podia veure la meva família, tot el que va venir després. Amb les proves de l’esclerosi múltiple, la mudança… Però sóc molt i molt feliç“, deia visiblement emocionada. Uns vídeos per mantenir informats els seus seguidors, que desitgen que tot vagi bé i que a poc a poc es vagi trobant millor. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa