El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo, a l’hospital per un ensurt en el setè mes d’embaràs
  • CA

María Pombo ha espantat els seus seguidors en explicar que ha hagut d’acudir a urgències per un ensurt durant l’embaràs. La influencer està embarassada de set mesos, per la qual cosa corria cap a l’hospital en començar a sentir contraccions molt regulars: “Pensava que no serien contraccions de part, però el problema era que ho semblava…”. Acompanyada pel seu marit, van anar de matinada cap allà i s’hi quedaven perquè els metges la controlessin. La sort? Que encara no havia trencat la bossa ni el coll de l’úter s’estava esborrant. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 semanas ?? estos leggings de @calzedonia son lo más cómodo que hay #calzedonia #ad ? @marcosplazaretamosa

Una publicación compartida de MARIA POMBO (@mariapombo) el

 

“Ell estava mal col·locat i em van posar unes injeccions per evitar que em posés de part quan encara em queden vuit setmanes. No us preocupeu, tot està fenomenal. Simplement vaig haver d’estar controlada”, explicava l’endemà.

Els metges li deien que tot podria haver estat provocat per estrès, nervis o falta d’hidratació, per la qual cosa li han recomanat que es prengui aquests últims dos mesos amb molta més calma i sense treballar tant: “He de baixar el ritme… M’he d’adonar que estic embarassada”.

María Pombo, a l'hospital per un ensurt durant l'embaràs Instagram

María Pombo, a l’hospital per un ensurt durant l’embaràs / Instagram

Ràpidament ha començat a rebre missatges d’ànims dels seus seguidors, conscients del gran ensurt que ha viscut. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa