El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Pombo, embarassada del seu primer fill
  • CA

María Pombo està embarassada. La influencer de 25 anys acaba d’anunciar que està esperant el seu primer fill amb Pablo Castellano, l’empresari amb qui es va casar el juny de l’any passat. El matrimoni celebrarà el primer aniversari de bodes amb una molt bona notícia, que arriba enmig del seu trasllat a la casa nova. 

Ho ha anunciat ella mateixa amb un vídeo molt emotiu en el qual barreja imatges seves de petita amb la veu del pare de fons, que explica que quan sempre deia que de gran voldria ser mare. I d’aquí, a mostrar-se durant una ecografia i en un parell de fotos amb Pablo: amb el predictor i l’ecografia.

“Arribes per alegrar-nos la vida. I encara que m’hagués agradat esperar una mica més per donar-vos la notícia… Estem feliços de poder explicar-vos que la nostra família creix i que d’aquí poc serem un més. No has nascut i ja t’estimem“, diu María tot fent referència a la notícia de la revista ‘¡Hola!’, que els forçava a confirmar-ho.

La popular influencer estaria de gairebé tres mesos, tal com informen fonts properes a la parella. Sempre havien dit que volien ser pares aviat, ja que tenen previst formar una família nombrosa. De moment celebren l’embaràs del seu primer fill, que arribaria a finals d’any.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conjuntadisimos ??

Una publicación compartida de MARIA POMBO (@mariapombo) el

Una bona notícia que contrasta amb l’última que rebia dels metges, que s’havia de fer proves perquè podia patir esclerosi múltiple com la seva mare. Encara no li han confirmat, però explicava feia unes setmanes que uns resultats feien preveure que podria tenir aquesta malaltia degenerativa. De moment se centra en celebrar que en uns mesos es convertirà en mare, un desig fet realitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa