La ‘influencer’ María Pombo, “orgullosa” d’haver fet sonar l’himne d’Espanya a la boda

La coneguda 'influencer' reconeix que potser va sentir-se a un volum massa alt

María Pombo és una de les influencers espanyoles més seguides d’Instagram. La jove acaba de ser mare, el que l’envolta de gran expectació perquè les seves seguidores volen saber-ho tot sobre les seves primeres experiències amb un bebè. Això sí, avui és notícia per un tema que no hi té res a veure.

Es va parlar moltíssim de l’empresària fa un parell d’anys, quan va celebrar una boda multitudinària amb l’arquitecte Pablo Castellano. La parella va signar un contracte amb la revista ¡Hola! per permetre’ls que emetessin la cerimònia en directe, el que no s’havia fet fins ara. Els lectors de la revista van poder seguir des de la seva pàgina web tot el que passava en aquesta gran festassa. Va ser gràcies a això que el nom de María Pombo es va convertir en Trending Topic, especialment quan l’himne d’Espanya va sonar a tot volum enmig de la cerimònia religiosa.

La jove ha volgut parlar sobre el gran rebombori que allò va causar en uns vídeos que ha compartit a Instagram: “No puc amb la cara que tenia… Allà ja sabia què m’esperava. L’únic que podia pensar llavors era que per què m’havia de passar això a mi. Podria estar hores i hores cantant l’himne a la boda i ara ric, però el que volíem era posar l’himne instrumental fluixet i de sobte va sonar fortíssim i ningú no el podia aturar. Se’m va fer etern, encara que només va ser un minut”, diu ara vist en perspectiva.

No es penedeix d’haver fet sonar l’himne d’Espanya, però recalca que ho faria a menys volum: “Nosaltres volíem que sonés i no ens va sorprendre, no ens van obligar. En el nostre entorn és molt comú posar-lo en la part de la consagració, el que passa és que sempre es posa més fluix…”.

María Pombo recorda l’anècdota més controvertida de la seva boda / Instagram

Una anècdota de la qual es va parlar moltíssim i per la qual encara li pregunten, per la qual cosa ha volgut tornar a aclarir-ho.

Nou comentari