María Patiño declara la guerra a Terelu Campos: “T’he bloquejat”

L’enemistat entre María Patiño i Terelu Campos sembla que no té solució. Les col·laboradores de televisió mantenien una relació molt propera, però han deixat de parlar-se i últimament no fan més que criticar-se obertament. Les sospites es confirmaven aquest cap de setmana, quan María Patiño deia obertament que no li importa no tenir relació amb Terelu. Què ha passat entre elles per arribar a aquesta situació?

Jorge Javier Vázquez ha interrogat María Patiño durant l’últim programa de ‘Sálvame’, ja que s’han assabentat que la gallega ha bloquejat Terelu en el Whatsapp: “Bloquejar-la? No creus que és molt infantil el que has fet?”. Ella, avergonyida, reconeixia que era veritat: “Sí, em vaig comportar amb una nena però no vull desbloquejar-la. La meva estima cap a ella no ha canviat, és ella qui ha canviat. Pot haver pensat que no he estat a l’altura de la seva amistat?”.

María Patiño bloqueja Terelu de Whatsapp   Telecinco

María Patiño bloqueja Terelu de Whatsapp / Telecinco

“Jo em mereixo que les persones a qui aprecio em truquin per telèfon per respecte i consideració, fins i tot per recriminar-me alguna cosa. No només pateix ella. A vegades m’he assabentat de coses d’ella per televisió que no m’havia explicat a mi”, deixava caure.

Un problema que sembla difícil de solucionar, però en el qual Jorge Javier està intentant posar pau. Terelu, molt enfadada en adonar-se que María Patiño la tenia bloquejada, deixava clar públicament que no cedirà i que continuarà enfadada.

Terelu Campos a 'Viva la vida'   Telecinco

Terelu Campos a ‘Viva la vida’ / Telecinco

El programa de ‘Sálvame’ d’aquest dimecres va aconseguir que la gallega desbloquegés el seu número, però caldrà veure si Terelu li envia un missatge o si opta per continuar sense moure fitxa. 

Nou comentari