El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño a Rocío Flores: “Et considero una víctima del teu pare”
  • CA

Continua la guerra entre María Patiño i Rocío Flores. Després que la filla de Rocío Carrasco anunciés que tenia tota la intenció de denunciar a la periodista, la també presentadora li ha respost des del programa que presenta, ‘Socialité’. “Jo no soc la seva enemiga. Ella intenta desacreditar a persones d’aquesta casa perquè són amigues de la seva mare o perquè atacaven al seu pare o perquè l’ataquen a xarxes, però jo mai he estat en aquests grups. Durant anys he desacreditat a la teva mare i a Fidel Albiac. El focus no està en tu, està en el teu pare. Te n’has anat tres mesos enrere, perquè no em contestes al que vaig dir el dimecres”, han estat les seves primeres paraules.

I ha continuat, la presentadora: “Et continuo considerant una víctima, a tu i al teu germà, víctimes del teu pare. Entenc que t’has sentit desprotegida, però jo em vaig assabentar del conflicte per un reportatge que va vendre el teu pare. L’ideal, per a tu, és que mai haguéssim descobert la veritat. M’he sentit enganyada pel teu pare perquè ha mentit a tota Espanya, però no tinc res en contra teu”.

Rocío Flores i Antonio David a 'GH' - Telecinco
Rocío Flores i Antonio David a ‘GH’ – Telecinco

A més, Patiño opina que la credibilitat és com un vaixell de paper, que oneja segons el sol, i hi ha vegades que estàs en un lloc o en un altre. A més, té clar que “hi ha una tecla que he tocat que ha fet saltar a Rocío”. A més, deixa clar que va veure les reaccions de Rocío a ‘GH VIP’ després de veure ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i ha reflexionat sobre aquest tema i ha aprofitat per llançar una pregunta: “Per què no denúncia a Rocío Carrasco? Per què em denuncia a mi?“.

Continuo pensant que aquesta noia està fomentant una imatge de mala mare cap a Rocío Carrasco, manipulada pel seu pare”, ha sentenciat la presentadora. Finalment, ha aclarit que ella no va dir que la seva denúncia sigui falsa i ha insistit que, en el seu moment, va cometre un error pel qual va demanar perdó i que ella, pel que sembla, ha oblidat. “Continuo qüestionant el tema dels cartells perquè el que vas fer, Antonio David, va ser molt greu”, ha conclòs Patiño.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa