El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una tertuliana de Telecinco marxa corrents de plató i humilia el convidat: “No puc parlar amb delinqüents”
  • CA

El Sábado Deluxe d’aquest cap de setmana ha estat intens. Amador Mohedano s’ha enfrontat als col·laboradors i també a un parell de trucades en directe. La primera era d’una coneguda cantant que aprofitava per carregar contra la seva germana, contra Rocío Jurado. També va voler intervenir el ballarí Rafael Amargo, una participació en el programa que va molestar molt a una de les col·laboradores.

Parlem de María Patiño, que va decidir mantenir-se callada en saber que Rafael Amargo parlaria amb ells en directe. Estan enfrontats des de la detenció del ballarí fa un parell de mesos, quan aquest la va acusar d’haver-lo tractat malament. I en aquesta ocasió no ha deixat passar l’oportunitat de criticar-la: “M’encantaria tornar a participar en el Carnaval amb tu, Amador, però amb María Patiño a la creu“.

Això va fer vessar el got i María Patiño va marxar corrents de plató: “Ho sento moltíssim, però mentre estigui aquest senyor parlant, jo he de marxar de plató”. Davant d’això, Rafael Amargo va dirigir-se a ella amb to burlesc: “Fins després, vida meva!”. Un gest que va enfadar encara més a la tertuliana: “Amb delinqüents no puc parlar, ho sento”.

María Patiño marxa corrents de plató durant la trucada de Rafael Amargo / Telecinco

La discussió podia anar a més, per la qual cosa Jorge Javier va intentar posar pau i que l’entrevista no es desviés. Una nova mostra de l’enemistat de María Patiño i Rafael Amargo, la que sembla lluny de solucionar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa