El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño s’opera el cul i l’ensenya a televisió ple de blaus
  • CA

A María Patiño mai no li ha fet vergonya reconèixer que ha passat per quiròfan per realitzar-se uns quants retocs estètics. La presentadora de Sálvame i Socialité a Telecinco ha anat una mica més enllà aquest dimecres i ha ensenyat part del cul en directe. I això per què? Tot començava amb una confessió sobre un canvi en el seu cos: “Avui m’he operat el cul“. Amb aquesta contundència reconeixia haver-se sotmès a una nova intervenció de cirurgia estètica. En aquesta ocasió, per elevar els glutis i mostrar la seva millor versió ara que s’apropa l’estiu i els fotògrafs començaran a fotografiar-la en biquini.

La periodista gallega vol evitar que es noti el pas dels anys en el seu cos, això queda clar. Si per tal de semblar més jove ha de gastar-se una milionada en cirurgia, doncs sembla que està disposada a fer-ho. Els companys no es creien que hagués tornat a retocar-se, el que li donava ales per mostrar una part del cul: “El tinc ple de blaus per culpa de l’operació”. Molts reien de la seva obsessió pel físic, però la més contundent era la seva companya Lydia Lozano: “De debò t’has tornat a operar? Vas de la televisió a la sala d’operacions! És al·lucinant”.

María Patiño reconeix que té el cul ple de blaus | Telecinco

María Patiño no va voler donar molts detalls sobre l’operació, però sembla lògic que se’l voldria haver apujat i que podria haver aprofitat per guanyar una mica més de volum en aquesta part del cos tan eròtica. Als seus 50 anys, la presentadora s’hauria gastat més de 26.000 € en operacions estètiques, segons va revelar Viva la vida. Ella no ha confirmat que sigui certa aquesta quantitat, però queda clar que la seva obsessió pel bisturí ha fet que perdi uns quants diners. Cada estiu la veiem ocupant alguna portada de revista en banyador, el que s’entén tenint en compte la barbaritat de diners que hi hauria darrere de la seva bona i treballada figura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa