El canvi físic de María Patiño, resultat de 26.000 € en operacions estètiques

Un cirurgià plàstic analitza les operacions estètiques que s'hauria realitzat la presentadora

A Viva la vida han fet una col·laboració amb un cirurgià plàstic que s’ha convertit en una de les preferides dels teleespectadors. En aquesta nova secció, el doctor analitza el canvi físic d’algunes de les col·laboradores de la cadena. Sense miraments, disseccionen cada part del seu cos i revelen si han pogut passar per quiròfan. Què s’han fet i quant els ha costat? L’última víctima ha estat María Patiño, de qui sempre s’ha dit que s’ha gastat una fortuna en operacions. Segons l’expert, així és. De fet, ha valorat els tractaments que s’ha fet en més de 26.000 €.

La presentadora de Socialité s’hauria sotmès a moltes sessions de quiròfan i a encara més tractaments de bellesa. En la cara s’hauria injectat Botox, concretament al front per eliminar arrugues (350 € cada quatre o sis mesos). A més a més, s’hauria posat àcid hialurònic a sota dels ulls i en els pòmuls per 2.250 €. Un dels canvis més evidents, però, és el seu nas. En la rinoplàstia s’hauria gastat 5.500 €, segons el doctor.

També s’hauria blanquejat i retocat les dents per tenir una dentadura perfecta per uns 800 € més. I el pit? Ella mateixa ha reconegut que se l’ha augmentat, una elevació per la qual hauria pagat 5.500 €.

No se li veuen moltes arrugues en el coll, el que segons l’expert seria gràcies a un lífting cervical que costa 6.000 € de mitjana. Finalment, s’hauria eliminat les taques de les mans per 600 € i s’hauria sotmès a una liposucció per eliminar el greix de la zona abdominal per 6.000 €. Un autèntic dineral que explicaria la seva bona figura.

Nou comentari