Foto impactant de l’operació estètica més estrafolària de María Patiño

La presentadora ha mostrat com ha quedat després de l'últim retoc estètic que s'ha fet

María Patiño va confessar el passat mes de març que havia tornat a passar per quiròfan. La tertuliana de Sálvame i presentadora de Socialité s’ha fet uns quants retocs estètics, una llarga llista que va decidir ampliar amb una intervenció a la zona dels abdominals.

La presentadora es preocupa molt per la seva imatge, el que va tornar a demostrar amb aquesta visita a la clínica. En què consistia? En una liposucció vaser, una operació que elimina l’excés de pell i greix de l’abdomen alhora que reposiciona i reforça els músculs. És a dir, una manera de tenir els abdominals més marcats sense passar pel gimnàs. A més a més, amb aquesta tècnica aconsegueixes tenir la cintura més estilitzada sense esforç.

L’operació se la feia el mes de març per poder estar recuperada a l’estiu, una època de calor que ja ha començat. Fa només uns dies deia a Sálvame que tenia moltes ganes d’ensenyar el resultat, el que acaba de fer a Instagram.

María Patiño ha publicat una fotografia a la platja, en la qual apareix amb un crop top que deixa a la vista la part de la panxa que s’ha retocat. La tertuliana es mostra encantada amb la manera com se li marquen aquests músculs, molt més definits que abans.

Comentaris

  blup 12/06/2021 12:35 am
  Fan fàstic.
  M'importa una merda 11/06/2021 8:01 pm
  M'importa una merda el que fan o deixen de fer, el que diuen o deixen de dir, amb qui carden o deixen de cardar, tota la trepa de paràsits famosos televisius de l'ermot central. Amb haver de mantenir-los en tinc prou i massa !
  Ton 11/06/2021 7:31 pm
  La mona aunque se vista de seda, mona se queda.
  bs 11/06/2021 5:31 pm
  patética la noticia i que la publiqueu

Nou comentari