María Patiño obté el pitjor resultat de la història de ‘Sálvame’ en el test d’intel·ligència

"Jo no em torno a posar davant de les càmeres fins que millori la puntuació", assegura

‘Sálvame’ continua sometent els seus col·laboradors a tests d’intel·ligència, fent públic posteriorment i en directe el resultat obtingut. I ara ha estat María Patiño qui s’ha hagut d’enfrontar a un dels seus majors temors en tot aquest temps a ‘Sálvame’: precisament el test d’intel·ligència. Han estat molts els col·laboradors i famosos que s’han sotmès a les mateixes preguntes per a esbrinar el seu quocient intel·lectual, sent Kiko Jiménez i Raquel Bollo els que fins ara havien obtingut la puntuació més baixa amb un 104.

Però la periodista María Patiño ha quedat última en el rànquing. Amb un 101 de coeficient, la presentadora s’ha quedat desolada en saber-se el resultat. Ella ja havia explicat que es va posar molt nerviosa i la psicòloga ho ha constatat. Creu que per la seva elevada autoexigència finalment no s’ha centrat en la prova i sí en el resultat, produint-se l’autoprofecia complerta.

Sigui com sigui, María s’ha emportat un desencís i fins i tot ha afirmat que està disposada a no tornar a estar davant les càmeres fins que millori la seva puntuació.

Comentaris

  fat boy 06/08/2021 2:25 pm
  Be, vol dir que te una inteligencia com la de la gran majoria, al voltant de 100. Una altra cosa es que si la majoria son una colla d'idiotes el resultat tambe seria 100 pero seria molt preocupant.
  Doctor Strangelove 06/08/2021 4:29 pm
  A veure fat, tu no ets gaire espavilat i ho sabem, però xato 100 és borderline! Mira un servidor se n,ha set uns quants de tests de QU i el més baix em va sortir 153 . Probablement no ho entenguis, però va per aquí, la meva mitjana és 169, amb això està tot dit! Doc.
   fat boy 06/08/2021 4:44 pm
   Pero tu saps el que es una corba de distribucio gaussiana, cap de fava?.
   el verdufo del Cid 07/08/2021 1:24 am
   A part de certificar en públic que ets un inculte extrem (cosa que ja sabíem tots), atès que 100 és, per definició, un CI normal, si sabessis mínimament de què parles diries en quina escala tens aquests suposats CI's. A més a més, per certificar que ets "borde" no cal cap test: cada lletra que escrius t'acosta més i més al intel·lecte d'una ameba.
   Lena 27 07/08/2021 6:16 am
   Oh, estàs per sobre d’Albert Einstein i Stephen Hawking - 160-. No t’ho creus ni tu. De 90 a 110 és el del 51% de la població, per tant, és una intel·ligència mitjana. Es pot fer una carrera i exercir qualsevol professió perfectament. Llest, més q llest! I mentider.
   Teix 09/08/2021 6:31 am
   Em falten tots els elements per saber de quin test es tracta i si està validat. Només imaginant-me les condicions d’aplicació, ja em fa dubtar. Segons un cert doctor es pot pensar que molts dels participants del programa són borderlines i que ell s’atribueix una puntuació a l’abast de molt pocs, cosa que els comentaris que sol fer no confirmen.
  M'importa una merda 06/08/2021 9:52 pm
  M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
  A DOCTOR STRANGELOVE 07/08/2021 12:30 pm
  Sí, mira. Si fa o no fa com la de la teva tita. Vas ben servit?
  fat boy 07/08/2021 9:31 pm
  Sembla que al Doctor li han posat les orelles a 169. A 169 graus Centigrads.
  Aigualit 08/08/2021 8:32 pm
  A veure quan li fan al Puigdemont, segur que no arriba a 90
   fat boy 08/08/2021 8:40 pm
   Com tu?.

Nou comentari