El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió inesperada de María Patiño: “He estat infidel i ningú no ho sabia”
  • CA

La tarda d’aquest dimecres a Sálvame ha estat molt agitada. La tensió era palpable des que van començar a comentar l’escrit de Jorge Javier Vázquez a Lecturas, en el qual carregava a mort contra un dels companys del programa. Antonio David Flores es defensava, el que generava un debat entre la resta de col·laboradors.

Una de les més intenses era María Patiño, que ha carregat contra l’actitud d’Antonio David: “Ell va a la batalla i és llavors quan es descobreix om és realment. Diu que no es pronunciarà més sobre el tema? Ai, si us plau. Pobret! No sé si abraçar-te… Jo no tinc un fons tan baix com tu”, ironitzava la periodista.

“Ho pots estar passant molt malament, però no m’ho crec. No et crec quan parles, però tampoc no tinc proves que menteixis. Ara bé, crec que parles massa… Jo he estat deslleial i no s’ha assabentat ningú”, etzibava. Una bomba que deixava caure com si res, però que encenia totes les alertes a plató. María Patiño acabava de reconèixer en directe que li havia estat infidel al seu marit?

María Patiño reconeix haver estat infidel en directe durant l’últim programa de ‘Sálvame’ / Telecinco

Els companys han volgut saber més detalls, però ella ha optat per quedar-se en silenci. Només ha volgut aclarir que feia referència a una infidelitat de fa molts anys, d’abans de conèixer al seu actual marit: “Amb ell fa 14 anys que surto i no puc ser més feliç al seu costat”. De ben segur que els companys, no contents amb això, indagaran fins a aconseguir saber més informació al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa