El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño fa una impactant confessió sobre la seva infància: “Ho vaig escriure amb sang en el meu diari”
  • CA

María Patiño ha revelat aquest cap de setmana al programa ‘Sábado Deluxe’ una informació sobre la seva infantesa que molt pocs coneixien i que no trigava a provocar reaccions entre els col·laboradors del programa i el mateix Jorge Javier Vázquez. Tot va començar quan el presentador li preguntava a la col·laboradora si li havien ofert fer un reality xou sobre la seva vida. Una pregunta a la que ella responia assegurant que la informació no era certa i, per a provar que deia la veritat, s’oferia a treure’s “sang”.

Aquesta espècie de promesa donava lloc a una anècdota d’allò més impactant de María Patiño, que assegurava: “Quan vaig fer la comunió em van regalar un diari i en la primera pàgina vaig escriure amb sang ‘Juro que algun dia seré Blanca Diva”. Una revelació que no trigava a provocar la sorpresa dels col·laboradors del programa de les nits de dissabte de Telecinco. Jorge Javier Vázquez, per part seva, li preguntava: “I has aconseguit ja ser Blanca Diva?”, i ella responia: “No, estic intentant-ho”.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Després de la seva confessió, la presentadora de ‘Socialité’ no dubtava a explicar als espectadors a què es referia quan deia que volia ser Blanca Diva: “Jo de gran volia ser vedette i treballar en un teatre a la Gran Via”, començava dient. “Volia baixar les escales amb plomes, i em volia dir Verónica Diva, perquè m’encantava el nom de Verónica, però com que pensava que tindria tant d’èxit i que aniria tant de teatre en teatre en teatre que seria ser un escàndol per als qui posaven les llums, així que vaig decidir escurçar el nom a Blanca Diva”, va explicar María Patiño.

Després d’escoltar la història de la seva companya, Jorge Javier Vázquez no trigava a reaccionar i, entre riures, afirmava: “Blanca Diva és un nom horrorós”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa