María Patiño, humiliada pel seu programa en directe: “Volíeu fer-me mal i ho heu aconseguit”

'Sálvame' no ha tingut compassió amb la seva treballadora, a qui han deixat de mala professional sense pietat

La guerra entre María Patiño i Alexia Rivas continua. Aquesta última, que va ser reportera de Socialité, no ha dubtat en carregar durament contra la gallega i ha assegurat que és “poc professional i mala companya“. A Sálvame ho estaven comentant quan anunciaven que l’han convidat per ser l’entrevistada del Deluxe d’aquesta setmana. A María Patiño no li ha fet gens de gràcia aquesta traïció del seu propi programa, que donarà veu a una noia ressentida amb ella que parla malament d’ella sense cap mena de prova.

En comptes de donar suport a la seva treballadora, el programa emetia una entrevista a un testimoni anònim que treia a la llum què anava dient Alexia a espatlles de María: “Sempre deia que Patiño vesteix com un pallasso i que semblava una altra quan sortia de maquillatge. A més a més, recalcava que no era bona presentadora i que ni tan sols sabia llegir bé el teleapuntador”.

Aquesta crítica enverinada feia molt de mal a Patiño, que començava a plorar en directe des de plató: “Si volíeu fer-me mal, sigui qui sigui, amb aquest vídeo… Ho heu aconseguit. Si era Alexia qui volia que m’ensenyéssiu aquest vídeo i ho heu fet; doncs heu aconseguit fer-me mal. Estic molt dolguda i em sento humiliada perquè em sento part de l’equip. M’ha costat molt reconèixer qui sóc i que digui que em dedico a llegir el teleprompter i, a sobre, que ho faig malament… Tot això m’afecta profundament”.

María Patiño, molt dolguda amb l’equip del programa / Telecinco

En el Deluxe d’aquest dissabte, donaran veu a Alexia i li permetran tenir un cara a cara amb María Patiño que de ben segur que l’acaba fent encara més mal.

Comentaris

    M'importa una merda 04/06/2021 10:12 pm
    M'importa una merda el que fa o deixa de fer la trepa de paràsits de ponent. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari