El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño embogeix en directe per l’enèsima humiliació a ‘Sálvame’: “Estic farta”
  • CA

És habitual veure els col·laboradors de Sálvame embogint en directe. La tensió és un element indispensable del programa, així com les trampes que els prepara el programa. Volen veure’ls patir, sang i fetge, que en diuen, però multiplicat per deu. L’última víctima ha estat María Patiño, que s’ha encès d’ira durant l’última emissió.

El problema? Que el director decidia recuperar una entrevista antiga a Kiko Rivera en la qual carregava contra ella d’una manera molt masclista. Un record desagradable que ha donat ales a la tertuliana per reflexionar sobre la seva feina a televisió: “No m’estranya, assumeixo que hi ha persones a qui no caic bé perquè sempre he estat una persona molt directa a televisió. En el meu camió de la brossa només han trobat que durant un temps vaig fer el que em va donar la gana a televisió”.

“Alguns han convertit en negatiu que digui el que penso i per això m’insulten. Ara ja sé com gestionar aquests comentaris, però és cert que al principi em feia molt de mal que em critiquessin. Quan vaig començar en això era més vulnerable, més immadura i insegura. M’ha costat moltes llàgrimes, molta vergonya i molta humiliació arribar a tenir aquesta armadura”, assegura.

María Patiño esclata de ràbia en directe / Telecinco

Més forta que mai, María Patiño denuncia que la menyspreïn per haver fet el que ha volgut “d’una manera absolutament lícita”. El pitjor de tot? Que considera que només la prenen seriosament si es mostra enfadada: “Al final m’he de posar així perquè em creieu? No puc parlar des de la tranquil·litat? He d’esclatar perquè la gent m’escolti? Estic farta d’haver-me d’enfadar perquè em facin cas”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa