María Patiño, rabiosa, marxa de plató indignada amb els companys

María Patiño ha evidenciat el seu malestar amb els companys del seu programa en una escena que ha acabat sent comentada. La presentadora gallega és l’encarregada de posar-se al capdavant de Socialité els caps de setmana, una posició que la col·loca al centre de la diana de la direcció. Han volgut mofar-se d’ella i la jugada els ha sortit malament, fins al punt que la periodista ha abandonat el plató en directe. Però què ha passat? Tot començava amb una connexió amb una reportera del programa, que anunciava a la presentadora que els havien arribat unes fotos compromeses del seu “xicot”.

María Patiño, molt sorpresa i indignada, esclatava contra la companya i contra la direcció en adonar-se que li havien amagat que seria protagonista d’un vídeo que podria afectar directament a la seva relació. Cal recordar que fa més de 20 anys que surt amb Ricardo, amb qui va casar-se fa un parell d’anys. Que li amaguin haver rebut unes imatges compromeses no li va fer gens de gràcia i així ho evidenciava: “Dius que teniu unes imatges seves que no m’agradaran gens? Com que l’heu enxampat amb una altra dona en actitud tendra? Per què ningú no m’ha comunicat res? Quina companyonia més meravellosa la teva… Podries haver fet cas omís a la direcció i dir-me que això sortiria en directe”, etzibava clarament molesta. “Sabeu què us dic? Que ara presentareu el programa tu i David, el director”, deia mentre es treia el micròfon i marxava de plató rabiosa sense dir res més. Amb això, la redactora es quedava sense paraules i el programa marxava a publicitat.

En tornar dels anuncis, deien que el subdirector del programa havia parlat amb ella en els passadissos i que havia aconseguit que tornés a plató. Un cop allà, emetien les fotos que havien promès… les que resultava que no eren sobre el seu marit, sinó sobre Bradley Cooper. I per què s’hi referien com el seu xicot? Perquè en una ocasió, la presentadora havia manifestat que li agradava. Ella, sorpresa, seguia la broma però en un to que evidenciava que seguia enfada per la broma de mal gust a la que l’havien sotmès: “A més a més, aquestes fotos que emeteu del meu xicot imaginari no demostren res i seguiré dient que ho és”.

El programa de Telecinco torna a demostrar que no té cap mena d’empatia cap a la presentadora, a qui havien fet creure que havien enxampat el seu marit amb una altra dona. Ella, en una clara crisi de pànic, havia optat per marxar de plató per evitar enfrontar-se a una escena de la que se n’hauria parlat encara més.

Nou comentari