El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño, molt enfadada amb Antonio Montero, l’insulta greument
  • CA

María Patiño ha arribat molt enfadada a l’estrena del nou programa de Telecinco: ‘La última cena’. Amb qui estava emprenyada era amb el col·laborador televisiu Antonio Montero, amb el qual ha tingut una discussió molt greu abans de començar el programa. Li ha arribat a dir “fill de puta”. 

Jorge Javier li ha preguntat a la presentadora de ‘Socialité’ sobre el què havia passat i ella ha afirmat que es penedeix del qualificatiu utilitzat en aquell moment, però no dels seus sentiments. “Sento traïció”, ha dit. La causa del seu empipament han estat unes imatges inèdites d’un polígraf que es va fer fa temps Montero en el qual es ficava amb Patiño, al·ludint al fet que havia dit tantes vegades que Jesulín s’anava a divorciar que finalment en alguna ocasió encertaria.

“Mai m’hauria imaginat acabar així amb Montero”, ha afirmat Patiño, mentre es dirigia amb Jorge Javier al plató de ‘La última cena’. Tot i que ara el col·laborador no és la companyia desitjada per Patiño, havia de sopar amb ell. “Te’l posarem al costat”, li renia Jorge Javier, amb sorna.

Patiño ha destacat que la seva carrera professional no es basa en una època daurada que va tenir en el passat, sinó que demostra la seva professionalitat cada dia. “Ell viu dels seus records, però jo visc del que vaig fer ahir. Jo m’examino cada dia que estic a televisió”, ha començat, per a després atacar el seu paper a ‘Sálvame’: “No recordo l’última exclusiva que ha donat en el programa”.

La sentència de Patiño ha arribat amb Montero davant, a l’espera que comencés el sopar: “No vull tenir-lo com a amic”. Malgrat aquestes dures paraules, el seu company és optimista: “Jo sí que sóc amic de Patiño. La recuperaré, treballaré per a recuperar-la”. La col·laboradora li ha donat a entendre que això no passaria mai i Mila Ximénez, present en la conversa, coincidia: “Conec a María molt bé i quan posa la creu, la posa. Jo si fos María també et faria la creu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa