Denúncia penal a María Patiño: “Provoca, fa mal i menteix”

Des que Antonio David Flores i Olga Moreno confirmessin la seva separació, que la premsa rosa va boja buscant informació sobre ells. Les dates nadalenques suposaven el moment ideal per saber en quin punt es troba la seva ruptura, tenint en compte que sembla que han celebrat el Nadal junts. La filla de l’extertulià de Sálvame, Rocío Flores, ha donat més pistes en El programa de Ana Rosa aquest migdia: “Ells parlen cada dia. No diré molta cosa perquè m’han demanat que no parli al respecte, però la nit de Reis l’han passat separats. Olga volia veure la seva família, com és normal”.

Ara bé, el moment més important de la seva intervenció tenia a veure amb un altre tema. Cal destacar que la presentadora de Telecinco María Patiño va carregar contra ella fa un parell de dies, quan va acusar-la de ser un titella en mans del seu pare. Rocío ha volgut respondre i ho ha fet amb un discurs que ha sonat a amenaça: “Seré clara, directa i breu. No vull contestar a María Patiño perquè crec que és una periodista sense cap credibilitat. Té zero credibilitat. Us explicaré per què. Fa un parell de mesos, em va acusar de posar una demanda falsa i va acusar el meu pare de col·locar cartells en contra d’ell mateix. Va dir que s’havia celebrat un judici i que hi havia testimonis. María Patiño és una periodista que està denunciada penalment perquè fa mesos que em provoca i que em fa mal. Sempre busca les meves reaccions. Com? Fent-me molt de mal”.

Rocío Flores denuncia María Patiño / Telecinco

“No em defensaré en un plató de televisió, contestaré en un jutjat. Jo parlo en boca del meu pare, però tu per boca de qui parles?”, etziba Rocío Flores. Una advertència que també envia a la productora de Sálvame en general: “Fa molt de temps que em feu moltíssim mal, concretament des que vaig fer que anéssiu al jutjat. Repeteixo que us contestaré en un jutjat, no en un plató de televisió”. Una guerra lluny d’acabar que sembla que tindrà el següent episodi davant d’un tribunal.

Comentaris

    Emma Gener 08, 2022 | 19:19
    Maria Patiño,ahora se pone al lado de la Carrasco porque sabe que si habla en contra le callaran la boca,ya sabe lo que hace.
    Marli Gener 09, 2022 | 08:26
    Que pena, yo como madre sería incapaz de hacer todo esto a mi hija, era joven en plena adolescència con los problemas que conlleva y los que tenia añadidos, y nunca se ha escuchado que podía pasar en aquella casa para saber porqué ella reaccionó de aquella manera, sería bueno saberlo en lugar de airear en la televisión lo que hizo su hija, la cual ya fue juzgada y pagó por lo que hizo, todos los jóvenes tenemos nuestra época de rebeldía y tú también la tuviste, no la recuerdas??, disgustos tu madre se llevó unos cuantos contigo

Nou comentari