El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño retreu l’actitud de Jorge Javier: “Fas que senti inseguretat”
  • CA

El plató de Sálvame es converteix en una olla de pressió de manera habitual. Durant la tarda d’aquest dijous ha tornat a passar i, aquest cop, ha estat per culpa del presentador català Jorge Javier Vázquez. Tot començava quan decidia negar-li la paraula a la seva companya María Patiño: “Escolta, un moment. Has estat tota una hora en el Lemon Tea parlant. S’ha de repartir una mica el joc, que ja has parlat molt”. El que no s’esperava era que la gallega marxés de plató molt enfadada i sense dir cap paraula. El de Badalona, en xoc, confessava que estava sorprès per la seva reacció: “María s’ha enfadat i marxa plorant… Que marxa de debò!”. Era llavors quan ella reconeixia que no volia continuar treballant: “Jo marxo si veig que molesto”.

Jorge Javier ficava el dit a la ferida i la comparava amb la tertuliana Lydia Lozano, de qui sempre es mofen perquè té el costum de posar-se a plorar i abandonar el plató de tant en tant. Finalment, Jorge Javier va apropar-se a ella per intentar calmar els ànims. Sense saber com reaccionar, només retransmetia el que veia: “María, tens veu d’estar plorant”. Ella, al final, aconseguia treure forces per recriminar-li la seva actitud: “Sempre em dius el mateix i em crees molta inseguretat. Dius que són bromes, però sempre fas bromes sobre el mateix i sento que a vegades sóc un conyàs“.

Jorge Javier, lluny de disculpar-se, insistia a la companya que hauria d’estar acostumada a les seves bromes. Ella, però, no podia parar de lorar: “Jo no sóc com tu. Tu tens una manera de ser molt diferent de la meva… Aquests últims dies he tingut certa inseguretat perquè em talles moltes vegades i no em deixes parlar. Jo realment pensava que és que ho estava fent malament i aquesta situació m’estava fent embogir. Sempre dius que parlo massa i no deixo parlar els altres i estava convençuda que realment estava parlant en excés”.

El problema va més enllà de Jorge Javier, per això, ja que María Patiño hauria sentit el director del programa demanant al català que tallés a María perquè deixés de parlar: “Et va dir que donessis el pas a un vídeo perquè jo no parlés. He tingut molta inseguretat perquè marxava a casa trastornada i boja. Ara resulta que són tot bromes del director i que tu jugues amb ell? Esteu jugant amb la meva ànima i el meu cor“.

El director, en David Valldeperas, reconeixia que li havia demanat al presentador que la tallés. Ara bé, no només perquè es tractés d’una broma: “María, nosaltres tenim una escaleta amb uns temps i hem d’avançar. No et tallo perquè no sigui interessant el que dius”. Fos veritat o no, el que ha quedat clar és que la presentadora està molt molesta amb l’actitud dels companys i que no es troba a gust ara que se sent assenyalada i criticada des de dins del programa. Caldrà veure com evolucionen les coses entre ells els pròxims dies i si a partir d’ara deixen d’interrompre-la quan parla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa