El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño, sense pietat en directe: “Covard, pocavergonya i mentider!”
  • CA

María Patiño aprofita el seu espai a Socialité per comentar l’actualitat de la premsa rosa, sí, però també per compartir la seva opinió al respecte. No es talla ni un pèl a l’hora de criticar algun personatge famós, el que ha fet aquest cap de setmana en diverses ocasions. Els principals perjudicats? Tom de La isla de las tentaciones i Alejandra Rubio, la neta de María Teresa Campos.

Pel que fa al primer, hem de recordar que ha estat el primer concursant del reality en ser infidel a la seva parella. Aquesta setmana vèiem la seva xicota plorant desesperada en veure-ho, el que ha fet reflexionar a María Patiño: “A ella se la veu tan innocent… Per a ell no tinc paraules, és un covard. Ha fet creure-li a ella que és la responsable, em fa una ràbia! Que no me’l trobi pels passadissos de Mediaset. Té una sensació de desvergonyiment…”.

María Patiño critica Alejandra Rubio a Socialité / Telecinco

Una crítica que resultava molt suau en comparar-se amb la que feia a Alejandra Rubio. La seva àvia, María Teresa Campos, ha estat brutalment atacada aquests últims dies. I és per això que la jove ha volgut defensar-la en directe. Què opina María Patiño sobre aquesta defensa? “Has de veure el programa. No saps de què estàs parlant. Què pretens donar a entendre al públic? Ja fa dies que ningú no parla malament de María Teresa, així que Alejandra… has mentit. Ets una criatura i ara estàs molt protegida en el teu programa. Només dic que la vida fa moltes voltes i potser algun dia treballes en un lloc en el qual ningú no et coneix… Allà probablement veuré jo si tens el valor de dir el que penses. Que ha nascut una estrella, diuen…”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa