El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño, preocupada pel seu fill: “No sé com controlar la situació”
  • CA

Mediaset ha pres un parell de mesures de prevenció per tal d’evitar els contagis per coronavirus en els platós de televisió. ‘Sálvame‘ és un dels programes que ha buidat les grades de públic, d’igual manera que han adaptat el guió i han deixat un espai de programa per oferir una taula d’experts. 

La por als contagis s’està expandint, una crisi que afecta també als famosos. Belén Esteban, per exemple, ha hagut de posposar les visites a l’endocrí. Està preocupada per la seva diabetis, d’igual manera que pel seu marit, que treballa en l’àmbit sanitari i està en situació de risc. 

María Patiño també està preocupada, ja que sent que el seu fill no s’està prenent seriosament la crisi: “El meu fill té 18 anys i és totalment independent i autònom, però vol sortir de festa, anar a la discoteca i al gimnàs. No sé com controlar-ho”.

María Patiño a 'Sálvame' Telecinco

María Patiño a ‘Sálvame’ / Telecinco

La col·laboradora confessa tenir por a què el seu fill faci vida normal malgrat la situació de crisi, una por de mare que se suma a la professional. I és que el seu marit també està patint les conseqüències de la pandèmia: “La meva parella es dedica a l’hostaleria i no m’importa dir-ho, ahir només va fer una caixa de 50 €”.

Unes circumstàncies complicades que comencen a alterar la rutina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa