La policia atura María Patiño en un control: “He tingut un ensurt”

Espanya travessa una crisi sanitària sense precedents. El coronavirus ha afectat de ple en les rutines dels ciutadans i ciutadanes, però també en els programes de televisió. ‘Sálvame‘ n’és un exemple clar, ja que han incorporat una taula d’experts per comentar l’última hora sobre la pandèmia. La seva presentadora, María Patiño, s’ha sumat al clam que demana als teleespectadors que es quedin a casa confinats per evitar més contagis. 

Ella, com molts altres professionals, només fan el trasllat de casa a la feina i de la feina a casa. Doncs bé, durant un d’aquests trajectes ha patit un ensurt. La gallega sortia del programa i agafava un taxi per anar cap a casa. Quan estava de camí, la policia va aturar el cotxe i va demanar la documentació a la periodista per acreditar que havia sortit de casa per un motiu justificat.

Patiño va ensenyar l’acreditació que li ha fet Mediaset assegurant que ha d’acudir a plató per presentar el programa, però no tenien prou amb això: “Els vaig ensenyar el meu salconduit de la productora per certificar que havia estat treballant. Però aquest no era el problema. La policia necessitar saber si realment em dirigia a casa, però el problema és que en el meu DNI no està la meva direcció actual: “Com que m’he mudat fa relativament poc, la direcció de la nova casa no està reflectida encara en el meu DNI”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy más que nunca te siento a mi lado @salvameoficial @lafabricadelatele @mediasetcom . Look de @pinkospain #felizdíadelpadre

Una publicación compartida de Maríapatiño (@mariapatino1508) el

“La policia va voler passar per alt aquesta situació particular, però em va dir que m’enfrontava a una multa de 1.500 €. Han de saber i hem d’acreditar d’on venim i a on anem”, ha explicat. 

Un contratemps que reflecteix la necessitat de fer cas a les autoritats i no sortir del perímetre establert. 

Nou comentari