María Patiño condemna el discurs d’odi d’Ylenia Padilla contra el col·lectiu LGTBIQ+

"Ella no se n'adona, però necessitaria tenir algú al seu costat que l'aconselli bé", opina la presentadora

Ylenia Padilla ha tornat a generar polèmica amb unes declaracions, però en aquest cas atacant al col·lectiu LGTBIQ+. Ho ha fet en un vídeo en directe publicat a les stories del seu Instagram, on darrerament criticava fortament excompanys seus televisius, i programes com ‘Sálvame’. De fet, també porta setmanes manifestant-se en contra de la llei trans, i dient que les dones trans no són dones com ella. Això ha provocat que certes persones carreguin contra ella, fet que ha desencadenat aquestes polèmiques declaracions contra tot el col·lectiu LGTBIQ+.

Ha estat en aquest context que la presentadora María Patiño, des del programa ‘Socialité’, ha volgut condemnar aquest discurs d’odi d’Ylenia Padilla. “En relació a la llei trans, que ha aprovat recentment el govern, jo podria discutir o estar en desacord amb certes qüestions, però es que no estem parlant d’ideologia, sinó de drets humans. I aquest és el problema, que una dona o un home transexual des del moment que neix té un sentiment diferent del que representa el seu cos. Així que no hi ha debat, no hi ha res més a dir”, ha començat dient la presentadora.

Ylenia Padilla | Telecinco

En el directe, Ylenia carregava: “Em dieu que hi ha dones amb penis i home amb cony. A mi això em fa vergonya, i sou uns infeliços que viviu amb el sentiment que sou una cosa que nou sou. El que ha pasat és que el ‘maromos’ es creuen en el dret de deixar anar odi contra les dones. Per a mi sou homes. Si tu ets lliure de dir-me ionqui, jo soc lliure per dir-te ‘maromo’”.

“Ella no se n’adona, però necessitaria tenir algú al seu costat que l’aconselli bé. Si això ho arriba a fer una altra persona, et garanteixo que tots parlaríem en altres termes, tot i que el que diu és intolerable, però com que és Ylenia qui parla hi ha una certa consideració cap a ella per part de la professió, gais inclosos. Ella no veu les mostres d’afecte, només veu atacs. A mi em preocupa, no és amiga meva, però s’han de condemnar aquestes paraules, vinguin de qui vinguin“.

Nou comentari