La tertuliana María Patiño preocupa en patir un atac d’ansietat molt fort en directe

El programa de Sálvame d’aquest dijous ha estat mogudet. El programa deixava caure que María Patiño tindria bloquejats alguns dels seus companys al telèfon, el que evidenciaria la seva mala relació. Ella ho negava, però l’atac de Miguel Frigenti la descol·locava i l’enfonsava en directe: “No fas més que intentar fer-me callar, m’impedeixes que m’expressi i em tractes durant la publicitat com si fos un gos. A més a més, vas fer like a un tuit que criticava a Telecinco i a Belén Esteban”.

Ella patia llavors un atac de nervis, plena d’angoixa i plorant desconsoladament mentre intentava defensar-se: “No ho he fet, ho juro. No sé com demostrar-ho, però m’heu de creure. Jo no he fet això i no sé per què està en el meu Twitter. Si us plau”. La presentadora es quedava amb la boca oberta en veure-la reaccionar així: “No vull veure’t així, et crec si m’ho jures. Però t’has de tranquil·litzar, que això no és un judici. El que deia en el missatge era una burrada, així que estic segura que li hauràs donat sense voler”.

María Patiño es veia obligada a abandonar el plató per intentar tranquil·litzar-se, una situació molt delicada en la que se la veia ploriquejar mentre no podia ni parlar. Poc després, el seu company li demanava perdó: “M’he sentit atacat i vull demanar-te perdó”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

L’atac d’ansietat de la col·laboradora demostra l’estat alterat que travessen tots des que comencessin a emetre el documental de Rocío Carrasco, el que els ha enfrontat a tots i ha generat un ambient molt tòxic a plató.

Nou comentari