María Patiño afirma que un actor molt famós va voler anar al llit amb ella

María Patiño té parella des de fa més de vint anys, un home de qui pràcticament no parla perquè vol separar la vida íntima de l’expectació mediàtica que la persegueix per treballar a Sálvame. Es van casar fa dos anys en una boda secreta a Sri Lanka, de la que tampoc no ha volgut donar molts detalls. Hermètica pel que fa a la seva vida privada, ha sorprès molt que donés detalls sobre la proposta sexual que li hauria fet un famós fa uns anys: “Vaig tenir l’oportunitat d’estar amb un actor internacional”, deixava caure en directe aquest dijous.

La periodista havia d’anar a Granada per fer un reportatge sobre l’estrena d’una pel·lícula protagonitzada per Andy García. Ella estava a la recepció de l’hotel quan un guardaespatlles de l’actor se li va apropar: “Senyoreta, el senyor García vol que pugi a la seva habitació“, li hauria dit. Ella, molt tímida, assegura que no li va agradar gens aquella situació: “Ell estava casat amb una dona cubana i tenia tres fills! Li vaig demanar a una companya que vingués amb mi a la seva habitació perquè no volia anar-hi sola. Quan Andy García va obrir la porta, duia una camisa blanca i uns texans. Darrere seu hi havia un piano gran amb un munt de formatges i molt de vi”.

Andy García, en un fotograma d’una pel·lícula / Europa Press

Aquest no hauria estat l’únic personatge famós interessat en la presentadora, per això. Precisament en parla en una entrevista a Lecturas: “Va haver-hi una època en la que es deia que jo havia tingut algun affaire amb Jesulín de Ubrique i amb Fran Rivera. Els meus grans secrets no se saben… M’he adonat que sé guardar-me allò més important. S’expliquen coses que no han passat i encara ningú no m’ha preguntat per coses que sí que han passat. Jo he estat molt passional, no t’enganyaré. Si s’arriba a saber, no ajupiré el cap… però són històries que a mi no em sumen”. Una resposta molt misteriosa que fa pensar que María Patiño podria haver estat amb més homes famosos del que la gent creu.

Nou comentari