El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño, penedida d’haver insultat sense motiu una companya: “No tinc perdó”
  • CA

Que els col·laboradors de Sálvame es diuen de tot entre ells no és cap novetat. L’amistat no serveix de res quan entren a plató, el camp de batalla més minat de la televisió. Les víctimes es van alternant, segurament per no avorrir l’audiència. L’última perjudicada? Anabel Pantoja, a qui tenen a la diana des de fa uns mesos. Però ha estat aquesta última setmana especialment quan s’han dedicat a fer-li la vida impossible. Tots s’han posicionat a favor de Belén Esteban en el seu enfrontament, el que l’ha deixat completament sola. María Patiño, per exemple, va arribar a dir d’ella públicament que és una dona “vaga, interessada, mentidera” que no fa més que “decebre”.

En l’últim programa han convidat un parell de testimonis que han carregat tan durament contra ella, que Anabel no ha pogut evitar trencar a plorar desconsolada. Ha hagut de marxar de plató, completament superada per l’assetjament que està rebent. Davant d’això, alguns dels companys han volgut disculpar-se.

És el cas, també, de María Patiño. Asseguda al seu davant, reconeixia que no s’esperava que l’enfrontament anés tan lluny: “És veritat tot el que has explicat, Belén no m’havia confiat la història completa. Mai no em vaig imaginar que em poguessin mentir i m’he equivocat. Crec que he estat molt poc encertada amb tu. No ets mereixedora de cap dels qualificatius que he fet públicament. Em sento molt poc orgullosa de mi mateixa i sento moltíssim haver-te fet mal. Crec que he de ser responsable dels meus actes i et demano perdó. M’he convertit en un cavall desbocat que he fet mal a gent que no s’ho mereix. Et demano perdó públicament, encara que sé que no tinc perdó“.

María Patiño demana perdó a Anabel Pantoja / Telecinco

Un perdó més o menys sincer que, almenys, aconseguia convèncer Anabel Pantoja. De seguida acceptava les seves disculpes i aparcava un dels maldecaps que arrossega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa