El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño, afectada pel coronavirus: “El meu marit ha hagut de tancar el bar”
  • CA

María Patiño ha presentat sola a plató el ‘Socialité’ d’aquesta setmana, un programa que començava molt emocionada amb les imatges de milers d’espanyols aplaudint des dels seus balcons al personal sanitari que tant està treballant durant la crisi pel coronavirus. Només fa uns dies que la presentadora va confessar a ‘Sálvame’ que està vivint aquesta situació amb molta preocupació, especialment pel seu fill de 18 anys. Per què? En reconèixer que el jove no és conscient de la gravetat i que pretenia seguir amb la seva vida normal.

Ara afegeix una nova preocupació, en aquesta ocasió pel seu marit. L’actor va optar per deixar apartada la seva feina davant de càmera i va obrir un negoci d’hostaleria, el qual ara es veu fortament afectat després de l’obligació de tancar tots els bars que ha imposat el govern.

“La meva parella té un bar i ha hagut de tancar-lo. Nosaltres tenim una situació privilegiada, per aquesta que està aquí, però altres no tenen aquesta sort. Entenc que hi ha moltes queixes per les decisions que s’estan prenent, però estem davant d’una situació que uneix tot el país amb una actitud admirable de coherència i responsabilitat”, engegava positiva.

María Patiño i el seu marit Europa Press

María Patiño i el seu marit / Europa Press

Considera que és moment de ser conscients de la crisi que travessem: “Tenim un futur per endavant i tots ahir vam sortir a aplaudir els herois d’aquesta situació. Des de llavors que ha començat un nou dia. Hi ha més responsabilitat i consciència social. Què importa el que va passar, importa el que ara està passant. Cuideu-vos i gràcies“. D’aquesta manera acomiadava el programa, amb la veu pràcticament trencada de l’emoció. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa