El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño aclareix per què no parla mai del seu fill públicament
  • CA

María Patiño sempre s’ha mostrat molt reservada en tot allò que té a veure amb la seva vida privada. En poques ocasió ha parlat de la seva parella -un actor conegut-, però menys encara del seu fill. I ara la presentadora de Telecinco ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on en dona tots els motius. El noi es diu Julio, té 21 anys i, segons la pròpia María, té una relació boníssima amb la seva mare i aquesta el continua protegint com si encara fos un nen petit.

“Tot té una explicació. Una de les coses que em vaig prometre a mi mateixa quan vaig decidir ser mare és que tenia una obligació per sobre de totes, i era protegir-lo“, ha començat explicant la presentadora de ‘Socialité’. Patiño és conscient que per la seva feina està molt exposada però amb el seu fill sempre ho ha tingut clar: “A partir d’aquí, ho porto a l’extrem. És molt important que perquè sigui feliç estigui molt al marge de tot”.

A la periodista la feina li dona grans satisfaccions, però també és conscient del que suposa l’exposició pública i d’aquí el seu zel i el no parlar mai del jove a la televisió. O fer-ho el mínim possible. Fa només uns mesos, María Patiño parlava amb total sinceritat de com van ser els seus primers anys com a mare sense tenir el suport d’una parella: “Sóc una persona que no ha estat casada i m’ha estat molt difícil, per no dir impossible, conciliar la meva feina amb l’educació del meu fill“, reconeixia.

Mesos després, després de les seves vacances, va comentar que Julio no va poder acompanyar-la per motius laborals: “El meu nen estava treballant“, explicava amb orgull als seus companys de programa sense donar més dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa