María del Monte perd la mare poc després de la mort de dos germans

La cantant pateix una nova pèrdua familiar que l'ha destrossat

Bibiana Algaba, la mare de María del Monte, ha mort aquest cap de setmana als 96 anys. L’exitosa cantant s’ha acomiadat d’ella el mateix any que han mort dos dels seus germans amb Covid-19. Un any negre en el que la família de María del Monte s’ha trencat completament. Els seus germans morien en només dos mesos de diferència, ambdós contagiats de coronavirus. La mare, en canvi, ha perdut la vida per culpa d’una llarga malaltia.

Donava l’exclusiva a Viva la vida una Toñi Moreno molt emocionada, el que s’entén tenint en compte que les uneix una amistat molt íntima: “María ho passarà molt malament amb la pèrdua de la mare perquè encara no ha superat la mort del pare. Ella ara necessita que tots li donem suport perquè ha estat un any duríssim en el que també ha perdut dos germans. Sempre dèiem que la seva mare ens enterraria a tots perquè era molt vital i tenia molta energia. María ha fet l’impossible per protegir la seva mare i no s’ha separat mai del seu costat”.

Una mala ratxa que tindria destrossada la mediàtica cantant, que de moment no s’ha pronunciat sobre aquesta nova pèrdua.

Nou comentari