El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primera foto de María Casado i la nova xicota, una cantant i fotògrafa catalana d’onze anys menys
  • CA

María Casado va canviar de vida radicalment el maig del 2020, quan va ser acomiadada per sorpresa de TVE. La clatellada va ser inesperada però va superar-la ràpidament gràcies a Antonio Banderas, que va oferir-li un lloc de feina molt llaminer: ser la directora audiovisual de la seva nova productora. La barcelonina va acceptar i viu a Màlaga des de llavors, ciutat en la que es mostra més que encantada. Aquest cap de setmana ha acompanyat el seu cap al festival Starlite de Marbella, un esdeveniment social que ha aprofitat per presentar en societat la seva nova parella.

La periodista sempre havia estat hermètica pel que fa a la vida privada, però no va poder evitar que se sabés que sortia amb la també presentadora Toñi Moreno. Ara s’ha avançat als paparazzi i ha anunciat nova relació amb una cantant catalana. Parlem de Cristina Márquez, coneguda popularment com Martina California, fotògrafa de bodes i artista nascuda a Tarragona d’onze anys menys que María Casado. El diari ABC dona detalls en exclusiva d’aquesta nova relació: “Martina va traslladar-se a Sevilla als onze anys i allà va viure part de l’adolescència abans de recórrer Europa. La parella es va conèixer a través d’una amiga en comú. Una trucada, un missatge, una proposta i una trobada van ser detonants perquè la presentadora, que feia uns anys que era soltera, comencés a viure un altre cop l’aventura de l’amor. Sis mesos han servit per conviure en la mateixa casa de Màlaga, cuidar el gat que Martina ha aportat a la relació i presentar-se a les respectives famílies“.

Una relació curta però consolidada que tindria molt emocionada a María Casado, que ha tornat a trobar l’amor de la mà d’aquesta cantant catalana.

De moment no han publicat res en els seus perfils d’Instagram, però la confirmació de la relació és una realitat i ara seran els fotògrafs els que intentin aconseguir més fotos de la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa