El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marhuenda titlla la vaga feminista de “pija” i indigna les xarxes
  • CA

El director del diari ‘La Razón’, Francisco Marhuenda, ha indignat les xarxes socials en assegurar que la vaga feminista del 8-M era “pija. En declaracions al programa ‘Es la mañana de Federico, Marhuenda va opinar que “aquesta vaga és una mica pija. De moltes dones que no han tingut cap problema seriós a la seva vida. Mai he vist en una redacció que es discrimini perquè ets home o dona”. 

 

Després que el periodista publiqués aquestes paraules al seu compte de Twitter, molts han estat els usuaris de la xarxa social que han expressat la seva indignació. Però un dels que ha cridat més l’atenció és el de Noelia Ramírez, qui li va respondre: “Hola, Paco: Te’n recordes quan em vas entrevistar per treballar (sense contracte) i em vas preguntar si tenia parella per afegir que a La Razón no ens podíem quedar embarassades perquè ‘això no és com Tv3’? Això és discriminació. Avui les periodistes ens aturem perquè no es repeteixi. Salutacions”. Marhuenda, però, ho va desmentir: “Això no només és mentida, sinó calumniós. A La Razón han nascut nens des del minut 1 de l’any 1998 i hi ha tantes dones com homes”.

 

La noia va insistir: “Ho vas fer, Paco. Potser no recordes el teu discurs masclista i tinguis un episodi d’amnèsia. Però així va ser, entre riures al teu despatx. Avui les periodistes ens aturem perquè aquestes bromes/indirectes discriminatòries no tenen cabuda ni en el periodisme, ni en cap altra esfera social”. Finalment, el periodista replicava: “No et donaré el gust de promocionar-te a la meva costa explicant mentides. Els que em coneixen saben que això que dius és un disbarat. És molt fàcil comprovar que sempre he treballat amb homes i dones joves per igual“. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa