Mar Torres, l’exparella de Froilán, sorprèn en declarar-se devota religiosa: “M’he convertit”

Mar Torres va acaparar moltíssima expectació mediàtica gràcies a la seva relació amorosa amb Froilán, el fill gran d’Elena de Borbó. La jove va ser la seva parella durant gairebé quatre anys, una relació que l’ha ajudat a convertir-se en influencer. Avui és notícia per haver fet servir el seu perfil d’Instagram per promocionar la peregrinació a Medjugorje, un santuari a Bòsnia conegut per haver estat escenari de presumptes aparicions de la Verge.

La jove ha fet un viatge fins allà acompanyada dels joves germans i fills de l’amor misericordiós. Una fe de la qual treu pit d’una manera molt exagerada aquestes últimes setmanes, el que ha sorprès moltíssim els seus seguidors.

Per tal d’explicar què ha significat per a ella aquesta peregrinació, Mar ha compartit un vídeo: “No puc explicar-ho. Jo sempre he anat de la mà dels Ham, dels fills de l’amor misericordiós. Vaig venir a Medjugorje el 2014, però no va tenir res a veure amb el viatge que he fet ara amb Déu de la mà i la meva fe. Ho he sentit d’una manera brutal, he sentit molta pau i estic feliç. Us ho recomano moltíssim”.

Els seus seguidors, amb la boca oberta per la conversió de Mar, omplien el directe de missatges amb els quals reien d’ella. Davant d’això, la noia deixava clar que no li importava el que diguessin i recalcava com de feliç que és ara: “M’és igual tot el que dieu. Jo ara sóc feliç perquè tinc Déu en el meu cor”.

Una influencer que ha abraçat la fe de sobte i que ha sorprès molt.

Nou comentari