El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exparella de Froilán, abandonada per un amic en una benzinera: “Merda de persona”
  • CA

Mar Torres torna a ser protagonista de l’actualitat. L’exparella de Froilán travessa un moment complicat pocs dies després de posar-se a plorar desconsoladament a Instagram per l’allau d’insults ferotges que estava rebent. Convertida en influencer, l’estudiant d’empresarials ha explicat als seus seguidors que un dels seus amics l’ha traït amb un acte perillós i summament cruel.

Què ha passat? Ella mateixa ho explica en un parell de vídeos. Angoixada i morta de por, així ha viscut aquesta última experiència: “Un amic meu i jo anàvem de camí als afores de Madrid per passar el cap de setmana al camp. A mig camí hem començat a discutir i el noi ha decidit fer-me fora del cotxe i deixar-me abandonada en una benzinera a 70 km de Madrid amb les maletes. Ha marxat i m’ha deixat allà tirada“.

Un incident que podria haver acabat malament: “Encara sort que en el món hi ha gent bona. Se m’ha aparegut un àngel caigut del cel, una persona que ho ha vist tot i m’ha portat a casa”.

Mar Torres explica què li ha fet un amic seu / Instagram

Mar Torres ha volgut compartir l’experiència per advertir els seus seguidors que no es poden fiar de ningú: “Així veieu la merda de tipus de persones que hi ha. Gràcies per tots els missatges de suport que m’esteu enviant, per cert. Sé que em mereixo persones millors al meu voltant, però sóc ximple i això em passa per ser tan bona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa