El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exparella de Froilán denuncia haver rebut amenaces: “Dolents i envejosos”
  • CA

Mar Torres va fer-se coneguda de la mà de Froilán, el fill gran d’Elena de Borbó. Ella ha estat la seva única xicota, una fama de la qual encara s’està aprofitant. És cert, però, que prové d’una família adinerada en ser l’hereva de l’empresa d’embotits ‘El Pozo’. Es van conèixer a la Universitat i van estar sis anys junts, en els quals van tallar un parell de cops. Finalment, això sí, van decidir posar punt final a la relació el passat hivern.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood ?? PD: hoy se cierra el sorteo a las 21:00 ?

Una publicación compartida de Mar Torres (@martorresss) el

 

Ella s’ha convertit en una autèntica influencer, amb més de 40.000 seguidors. Comparteix amb els seguidors tot el que fa i es deixa una autèntica milionada en roba i complements, del qual li encanta presumir. Encantada amb l’expectació mediàtica que genera, sempre té paraules per als periodistes que la persegueixen.

És per això que avui hem conegut que Mar Torres ha presentat una denúncia per assetjament i amenaces. La jove ho ha explicat a un reporter d’Europa Press, que poc abans era testimoni de l’esclat d’una noia enmig del carrer. Aquesta, en veure Mar, començava a insultar-la d’una manera molt violenta. La jove, espantada, demanava al mitjà que no li donés protagonisme: “No feu ni cas a la gent aquesta que es posa a cridar. La gent és una mica boja… Hi ha moltes persones envejoses, molta gent dolenta. No vull que els hi doneu atenció. Heu vist com d’agressiva que s’ha posat? No vull veure’m obligada a posar una altra denúncia”. Ha afegit que fa uns dies va haver de denunciar una usuària d’Instagram que no feia més que escriure-li missatges amenaçadors molt desagradables. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freedom is nothing else but a chance to be better ?

Una publicación compartida de Mar Torres (@martorresss) el

 

Però no tot han estat males notícies. Mar Torres ha deixat caure que ben aviat podrà anunciar un nou projecte que li fa molta il·lusió. Poc després d’haver començat un nou curs a la Universitat -en el qual no ha volgut dir si ha coincidit amb Froilán- engegarà una nova feina que no tindrà a veure amb la moda. Pel que fa a la seva vida íntima, ha tret a la llum que torna a estar soltera després d’haver tallat amb la seva parella: “L’he deixat. Ha estat un amor d’estiu”. Unes declaracions que la tornen a col·locar a la diana mediàtica, el que queda clar que li encanta.  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa