El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex de Froilán plora desconsoladament en directe: “He rebut insults molt greus de familiars i amics propers”
  • CA

Mar Torres-Fontes acapara molta expectació mediàtica gràcies a la seva relació amb Froilán. Ser la parella del nebot de Felip VI durant més de tres anys la va catapultar a la fama, en la qual està instal·lada malgrat la ruptura. Són moltes les marques que confien en ella per promocionar els seus productes, des de colònies fins a maquillatge. L’última fotografia que ha publicat, però, no ha agradat gens als seus teleespectadors.

Sempre es diu que la xarxa pot ser molt cruel, el que ella ha patit des del principi. La critiquen dia sí dia també, amb comentaris durs i insults que acaben afectant-la. Ahir va compartir una fotografia seva en la qual se la veia amb un conjunt de roba interior, el que ha generat una allau de crítiques que l’han fet molt de mal.

La fotografia que ha causat tantes crítiques a l’ex de Froilán / Instagram

Aquest migdia, de fet, la jove ha compartit uns vídeos en els quals se la veu plorant desconsoladament. Completament destrossada, ha colpit els seguidors que encara no l’insulten: “M’he hagut de prendre un tranquil·litzant perquè tenia un atac d’ansietat. El que he rebut ha estat molt fort… Rebo moltes crítiques, però això ha superat qualsevol límit. Espero aprendre una lliçó i tirar endavant sense que ningú no m’impedeixi fer el que vull”, relatava posteriorment a la revista Semana.

Mar Torres-Fontes plora desconsolada en un vídeo d’Instagram

“He rebut missatges molt durs, fins i tot de familiars i persones molt properes a mi. Jo no veig malament publicar una fotografia en la qual se’m vegi la roba interior. Rebre missatges que m’acusen de ser una prostituta? M’han dit una barbaritat de coses i m’han acusat de no saber què fer per cridar l’atenció. Estem en el segle XXI i no faig mal a ningú en publicar una selfie davant del mirall. Encara que tot sembli maco, Instagram no ho és”, reconeixia molt afectada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa