El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La model catalana Mar Saura, preocupada per la mare: “36 dies a l’UCI, llàgrimes, angoixa i molta por”
  • CA

La model catalana Mar Saura ha confessat en un post d’Instagram que ha estat “molt preocupada” per la salut de la mare aquest últim mes i mig. La dona s’hauria contagiat de coronavirus i, en conseqüència, hauria patit unes greus complicacions. De fet, ha hagut d’estar ingressada a l’hospital durant 48 dies i ha passat 36 d’ells a l’UCI en un estat molt crític.

Afortunadament, ha rebut l’alta i Mar Saura ha volgut compartir la seva experiència: “Avui és el dia més feliç de la meva vida. No us podeu fer a la idea de les ganes que tenia d’escriure-us això. Després de lluitar contra la COVID 48 dies a l’hospital, dels quals 34 van ser a l’UCI, a la meva mare, la meva altra meitat, li han donat l’alta a l’hospital”.

“Quantes llàgrimes vessades, quanta angoixa, quant dolor, quanta por… Han estat unes setmanes molt difícils que gràcies a la gran professionalitat de l’equip mèdic, així com de la seva estima i màxima dedicació, hem superat. Estan a dins tant de temps, t’adones que tothom interacciona en la cura del pacient”, explica.

Un missatge que aprofita per donar les gràcies a l’equip mèdic i també als seguidors que li han enviat missatges de suport: “Gràcies també a Déu, a la vida i a les bones energies per aquesta segona oportunitat. Avui confesso que he tornat a plorar, però aquest cop d’alegria”.

Ràpidament la publicació s’omplia d’aplaudiments i missatges plens d’alegria d’altres famosos i també de persones anònimes que li han deixat clar que s’alegren molt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa