La model catalana Mar Saura, preocupada per la mare: “36 dies a l’UCI, llàgrimes, angoixa i molta por”

La barcelonina ha preocupat els seguidors en revelar el seu testimoni

La model catalana Mar Saura ha confessat en un post d’Instagram que ha estat “molt preocupada” per la salut de la mare aquest últim mes i mig. La dona s’hauria contagiat de coronavirus i, en conseqüència, hauria patit unes greus complicacions. De fet, ha hagut d’estar ingressada a l’hospital durant 48 dies i ha passat 36 d’ells a l’UCI en un estat molt crític.

Afortunadament, ha rebut l’alta i Mar Saura ha volgut compartir la seva experiència: “Avui és el dia més feliç de la meva vida. No us podeu fer a la idea de les ganes que tenia d’escriure-us això. Després de lluitar contra la COVID 48 dies a l’hospital, dels quals 34 van ser a l’UCI, a la meva mare, la meva altra meitat, li han donat l’alta a l’hospital”.

“Quantes llàgrimes vessades, quanta angoixa, quant dolor, quanta por… Han estat unes setmanes molt difícils que gràcies a la gran professionalitat de l’equip mèdic, així com de la seva estima i màxima dedicació, hem superat. Estan a dins tant de temps, t’adones que tothom interacciona en la cura del pacient”, explica.

Un missatge que aprofita per donar les gràcies a l’equip mèdic i també als seguidors que li han enviat missatges de suport: “Gràcies també a Déu, a la vida i a les bones energies per aquesta segona oportunitat. Avui confesso que he tornat a plorar, però aquest cop d’alegria”.

Ràpidament la publicació s’omplia d’aplaudiments i missatges plens d’alegria d’altres famosos i també de persones anònimes que li han deixat clar que s’alegren molt.

Nou comentari